სსიპ საზოგადოებრივი მაუწყებლის აჭარის ტელევიზიისა და რადიოს სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი #1

ქ. ბათუმი

21 ივნისი 2021 წელი

სხდომას ესწრებოდნენ: კომისიის თავმჯდომარე ჯემალ გვეტამე, კომისიის წევრები: რაულ ბერიმე, ნინო უტიაშვილი, გოჩა მიქელამე, მამუკა გუნდამე. აპარატის წევრი: ია გოგოლაშვილი.

დღის წესრიგი: სსიპ საზოგადოებრივი მაუწყებლის აჭარის ტელევიზიისა და რადიოს საქონლის – 25 ცალი სამკერდე მიკროფონის, 18 ცალი პროფესიონალური ყურსასმენის, 1 ცალი ყურსასმენის გამამრავლებელის, 37 ცალი მინი სტუდიური ყურსასმენის და 5 ცალი უსადენო მინი მიკროფონის კომპლექტის (მიკროფონები/რეპროდუქტორები - CPV 32341000) სახელმწიფო შესყიდვის აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის ჩატარების შესახებ სატენდერო განაცხადისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტის დამტკიცება.

სატენდერო კომისიამ სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის # 12 ბრძანებით დამტკიცებული ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის მე-6 და მე-15 მუხლების საფუძველზე განიხილა დღის წესრიგით გათვალისწინებული, სახელმწიფო შესყიდვის აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის განცხადების პროექტი, რომელიც განთავსებულია შესყიდვების სააგენტოს საიტზე, მათ შორის:

შესასყიდი საქონლის დასახელება:

25 ცალი სამკერდე მიკროფონი, 18 ცალი პროფესიონალური ყურსასმენი, 1 ცალი ყურსასმენის გამამრავლებელი, 37 ცალი მინი სტუდიური ყურსასმენი და 5 ცალი უსადენო მინი მიკროფონის კომპლექტი (მიკროფონები/რეპროდუქტორები - CPV 32341000);

ტექნიკური პირობა და ფასები;

მოწოდების ვადა: ხელშეკრულების გაფორმებიდან 45 კალენდარული დღე;

შესყიდვის სავარაუდო ღირებულება: 50847 ლარი დღგ-ს გარეშე;

კენჭისყრის შედეგები:

მომხრე - 5

წინააღმდეგი - 0

კომისიამ ერთხმად დაადგინა:

1. დამტკიცდეს სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაციის პირობები შესყიდვების საიტზე განთავსებული კითხვარის შესაბამისად (იხ. დანართი).

2. დამტკიცეზის შემდგომ აპარატმა უზრუნველყოს ელექტრონული ტენდერის ჩატარების შესახებ განცხადების და სატენდერო დოკუმენტაციის გამოქვეყნება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისია:

კომისიის თავმჯდომარე

ჯემალ გვეტამე

რაულ ბერიძე

ნინო უტიაშვილი

გოჩა მიქელამე

მამუკა გუნდამე

აპარატის წევრი: ია გოგოლაშვილი