ოქმი N-1

ლაგოდეხის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდის დაწესებულებათა გაერთიანებაში შემავალ 22 საბავშვო ბაღში ელექტროსამონტაჟო სამუშაოების (დამიწების კონტურის მოწყობის და სამფაზა მრიცხველიდან დენის მიყვანის სამონტაჟო სამუშაოები), (კოდი 45300000) მიზნით ელექტრონული ტენდერი აუქციონის გარეშე (NAT) კომისიის სხდომის

2021 წლის 14 ივნისი

ოქმი N-1

ლაგოდეხის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდის დაწესებულებათა გაერთიანებაში შემავალ 22 საბავშვო ბაღში ელექტროსამონტაჟო სამუშაოების (დამიწების კონტურის მოწყობის და სამფაზა მრიცხველიდან დენის მიყვანის სამონტაჟო სამუშაოები), (კოდი 45300000) მიზნით ელექტრონული ტენდერი აუქციონის გარეშე (NAT) კომისიის სხდომა.

2021 წლის 14 ივნისი

ქ.ლაგოდეხი

სხდომას თავმჯდომარეობდა

კომისიის თავმჯდომარე : თინათინ ჭანკოტაბე

კომისიის წევრები:

მაკა ჯამბურია, მარინა ხელაშვილი, ოლღა ხუციშვილი,

ნინო ხმალაძე

კომისიის აპარატის წევრი:

ეკა ლომიძე, მაია დათუკიშვილი

დღის წესრიგი:

1. ლაგოდეხის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდის დაწესებულებათა გაერთიანებაში შემავალ 22 საბავშვო ბაღში ელექტროსამონტაჟო სამუშაოების (დამიწების კონტურის მოწყობის და სამფაზა მრიცხველიდან დენის მიყვანის სამონტაჟო სამუშაოები), (კოდი 45300000) მიზნით ელექტრონული ტენდერი აუქციონის გარეშე (NAT) კომისიის სხდომის დოკუმენტაციის მომზადებისა და გამოცხადების თაობაზე.

2. სატენდერო განცხადებისა და დოკუმენტაციის განთავსება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

მომხსენებელი : თინათინ ჭანკოტაძე

მომხსენებელმა თინათინ ჭანკოტაძემ აღნიშნა რომ, "სახელმწიფო შესყიდვების შესახეზ" საქართველოს კანონის თანახმად, ლაგოდეხის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდის დაწესებულებათა გაერთიანებაში შემავალ 22 საბავშვო ბაღში ელექტროსამონტაჟო სამუშაოების (დამიწების კონტურის მოწყობის და სამფაზა მრიცხველიდან დენის მიყვანის სამონტაჟო სამუშაოები), (კოდი 45300000) მიზნით ელექტრონული ტენდერი აუქციონის გარეშე (NAT).

კომისიამ დაადგინა:

- მიღებულ იქნას და დამტკიცდეს წარმოდგენილი სატენდერო განცხადება და დოკუმენტაციის პაკეტი, გამოცხადდეს ელექტრონული ტენდერი აუქციონის გარეშე (NAT).
- 2. დაევალოს სატენდერო კომისიას, აღნიშნული ოქმი ატვირთოს ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

კომისიის თავმდომარე <u>თ. ჯანკოტა</u> თინათინ ჭანკოტამე კომისიის წევრები:

მაკა ჯამბურია

მარინა ხელაშვილი

ოლღა ხუციშვილი

<u>ტ. 14 ელა</u> 47 ნინო ხმალამე

კომისიის აპარატის წევრი :

ეკა ლომიმე

მაია დათუკიშვილი

მაკა ჯამბურია

შენიშვნა: კომისიის წევრი ოლღა ხუციშვილი არ ესწრება სხდომას.