"იმუნიზაციის" სახელმწიფო პროგრამის "სპეციფიკური შრატებისა და ვაქცინების შესყიდვის" კომპოპნენტის ფარგლებში
"ფარმაცევტული პროდუქტების" (ტეტანუსის საწინააღმდეგო შრატი) სახელმწიფო შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე

სატენდერო კომისიის სხდომის ო ქ მ ი No 45/1

ქ. თბილისი

(კახეთის გზატ.#99)

13:00 სთ

9 თებერვალი 2021 წელი

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: ალექსანდრე ტურძილაძე.

კომისიის წევრები: პაატა იმნაძე, ვლადიმერ გეთია, ლალი ებანოიძე; ოთარ ნამიჭეიშვილი; გია ქობალია, ხათუნა ზახაშვილი, ლელა სტურუა.

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი: ასმათ მეტრეველი.

სხდომას არ ესწრებოდა კომისიის წევრი: მაია ალხაზაშვილი.

განხილვის საგანი:

"იმუნიზაციის" სახელმწიფო პროგრამის ფარგლებში "ფარმაცევტული პროდუქტების" (ტეტანუსის საწინააღმდეგო შრატი - CPV33600000, 33651500) სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) სატენდერო დოკუმენტაციის და სატენდერო განცხადების პროექტის განხილვა-დამტკიცება.

მსჯელობა:

"იმუნიზაციის" სახელმწიფო პროგრამის ფარგლებში კომისიის წევრებმა განიხილეს შესასყიდი "ფარმაცევტული პროდუქტების" (ტეტანუსის საწინააღმდეგო შრატი - CPV33600000, 33651500) ტექნიკური დოკუმენტაცია რომლის ღირებულებაც განხორციელებული ბაზრის კვლევის შესაბამისად, მიზანშეწონილად იქნა მიჩნეული განისაზღვროს: 51792.00 (ორმოცდათერთმეტიათას შვიდას ოთხმოცდათორმეტი) ლარით დღგ-ს გათვალისწინებით.

კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილება:

- 1. "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ კანონის" შესაბამისად მე-12¹ მუხლის მე-4 პუნქტის შესაბამისად და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრძანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-15, მე-16 მუხლების საფუძველზე კომისიის კენჭისყრის შედეგების გათვალისწინებით (უკლებლივ ყველა წევრი დაეთანხმა) დამტკიცდეს სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაციის პირობები (ტეტანუსის საწინააღმდეგო შრატი CPV33600000) შესყიდვაზე წარმოდგენილი ტექნიკური დავალების მიხედვით.
- 2. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს 2021 წლის 9 თებერვალს "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ

კანონის" შესაბამისად მე-12¹ მუხლის მე-2 პუნქტის მიხედვით უზრუნველყოს ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) გამოცხადება შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

ალექსანდრე ტურძილაძე

კომისიის წევრები:

პაატა იმნამე

ვლადიმერ გეთია

ოთარ ნამიჭეიშვილი

ლალი ებანოიძე

გია ქობალია

ხათუნა ზახაშვილი

ლელა სტურუა 🐈 [

მაია ალხაზაშვილი

კომისიის აპარატის წევრი:

ასმათ მეტრეველი

3- gr