შპს "საქართველოს გაერთიანებული წყალმომარაგების კომპანიის" დირექტორის 2017 წლის 18 ივლისის N200 ბრძანებით შექმნილი სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი N1

ქ. თზილისი

კომისიის თავმჯდომარე: გრიგოლ მანდარია - კომპანიის დირექტორი, კომისიის თავმჯდომარე;

ვომისიის წევრები:
ნატალია ხომასურიძე - დირექტორის მოადგილე კომერციულ საკითხებში;
დავით ჭანტურია - დირექტორის მოადგილე ფინანსურ საკითხებში - შვებულება;
ირაკლი ნაფეტვარიძე - დირექტორის მოადგილე ტექნიკურ საკითხებში;
გიორგი ბრეგაძე - შიდა აუდიტისა და მონიტორინგის დეპარტამენტის უფროსი;
ლევან ლატარია - იურიდიული დეპარტამენტის უფროსი.
ირაკლი სირაძე - მშენებლობის ზედამხედველობის დეპარტამენტის უფროსი;
ირინე ჩიხლაძე - პროექტების მართვის დეპარტამენტის უფროსის მოვალეობის შემსრულებელი;
ალექსი თეგერაშვილი - სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის უფროსი.

კომისიის კონსულტანტი სათათბირო ხმის უფლებით: წუგზარ კალანდაძე - იურიდიული დეპარტამენტის მთავარი იურისტი.

კომისიის აპარატის წევრი: **ლელა ჭყონია** - სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის მოწვეული სპეციალისტი.

დღის წესრიგი:

შპს "საქართველოს გაერთიანებული წყალმომარაგების კომპანიის" დირექტორის მოადგილის ტექნიკურ საკითხებშოი ირაკლი ნაფეტვარიძის 2020 წლის 28 დეკემბრის N 1-122237 მოხსენებითი ბარათის საფუძველზე საგარეჯოს მუნიციპალიტეტის სოფლების ნინოწმინდისა და წყაროსთავის წყალმომარაგების სისტემის რეაბილიტაცია-მშენებლობის საპროექტო-სამშენებლო სამუშაოების (CPV45200000 - მთლიანი ან ნაწილობრივი სამშენებლო სამუშაოები და სამოქალაქო მშენებლობის სამუშაოები, CPV45232150 - წყლის გამანაწილებელ მილსადენებთან დაკავშირებული სამუშაოები CPV45255110 - ჭაბურღილების მშენებლობა) შესყიდვის მიზნით, გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე სატენდერო პირობების განხილვა და დამტკიცება.

მოისმიწეს

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრის ლელა ჭყონია გამოსვლა, რომელმაც სატენდერო კომისიის წ<mark>ევრებს გააცნო</mark> შემდეგი ინფორმაცია:

- 1. ელექტრონული ტენდერის სისტემაში ელექტრონულად შევსებული სატენდერო პირობების პროექტი;
- 2. ბაზრის კვლევის შედეგები, რომლის თანახმადაც შესყიდვის სავარაუდო ღირებულება შეადგენს 15 258 042 (თხუთმეტი მილიონ ორასორმოცდათვრამეტი ათას ორმოცდაორი) ლარს დღგ-ს გათვალისწინებით.

სატენდერო კომისიის წევრებმა განიხილეს წარმოდგენილი დოკუმენტაცია აღნიშნეს რომ იგი შეესაბამება "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ საქართველოს კანონის" და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის N12 ბრმანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მოთხოვნებს

სატენდერო კომისიის წევრებმა ერთხმად მიიღეს გადაწყვეტილება და

დაადგინეს:

- 1. საგარეჯოს მუნიციპალიტეტის სოფლების ნინოწმინდისა და წყაროსთავის წყალმომარაგების სისტემის რეაბილიტაცია-მშენებლობის საპროექტო-სამშენებლო სამუშაოების (CPV45200000 მთლიანი ან ნაწილობრივი სამშენებლო სამუშაოები და სამოქალაქო მშენებლობის სამუშაოები, CPV45232150 წყლის გამანაწილებელ მილსადენებთან დაკავშირებული სამუშაოები CPV45255110 ჭაბურღილების მშენებლობა) შესყიდვა განხორციელდეს სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის N12 ბრძანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-3 მუხლის პირველი პუნქტის "ბ" ქვეპუნქტით განსაზღვრული მეთოდით (ელექტრონული ვაჭრობის დაფარული მონაცემებით, დამატებითი რაუნდების გარეშე-აბრევიატურით NAT) სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ საქართველოს კანონის 15¹ მუხლის მე-3 პუნქტის "დ" ქვეპუნქტით დადგენილი ვადების გათვალისწინებით.
- 2. საგარეჯოს მუნიციპალიტეტის სოფლების ნინოწმინდისა და წყაროსთავის წყალმომარაგების სისტემის რეაბილიტაცია-მშენებლობის საპროექტო-სამშენებლო სამუშაოების (CPV45200000 მთლიანი ან ნაწილობრივი სამშენებლო სამუშაოები და სამოქალაქო მშენებლობის სამუშაოები, CPV45232150 წყლის გამანაწილებელ მილსადენებთან დაკავშირებული სამუშაოები CPV45255110 ჭაბურღილების მშენებლობა) შესყიდვის უზრუნველსაყოფად გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის სისტემაში ელექტრონულად შევსებული სატენდერო პირობების პროექტი.
- 3. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს სატენდერო განცხდებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის ერთიან ელექტრონულ სისტემაში განთავსება სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის N12 ბრძანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" და მოქმედი კანონმდებლობის შესაბამისად.

კომისიის თავმჯდომარე	2 Jun	/გრიგოლ მანდარია/
კომისიის წევრი:	_69	/ნატალია ხომასურიძე/
კომისიის წევრი:	p foll)	/დავით ჭანტურია/
კომისიის წევრი:	0.0.	/ირაკლი წაფეტვარიბე/
კომისიის წევრი:	sh jubhyomos	/გიორგი ზრეგაძე/
კომისიის წევრი:	M	/ლევან ლატარია/
კომისიის წევრი:	of following the	/ირაკლი სირაძე/
კომისიი წევრი:	- Apply	/ირინე ჩიხლაპე/
კომისიის წევრი:	1797	/ალექსი თეგერაშვილი/
კომისიის კონსულტანტი:	06=	/ნუგზარ კალანდამე/
კომისიის აპარატოს წევრი:	-c frm	/ლელა ჭყონია/