მუდმივმოქმედი სატენდერო კომისიის სხდომის ო ქ მ ი \mathbb{N}^1

ქ. თზილისი

სხდომას უძღვეზოდა

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე

გიორგი კაკაურიძე

სხდომას ესწრებოდნენ

სატენდერო კომისიის წევრები

ზვიად ძაბირაძე, გოჩა მელიქიძე, მაწუჩარ კეკენაძე,

01.12.2020%

ვახტანგ გარდაფხაძე,მადონა ზერიაშვილი, ალექსი ლოლიშვილი,კახა სარალიძე,

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი

ნაილი კზილაძე

დღის წესრიგი

დატა-ცენტრის საინჟინრო ინფრასტრუქტურის მხარდაჭერის და გარანტიის - (CPV – 50300000)სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით ელექტრონული ტენდერის სატენდერო პირობების განსაზღვრისა და ტენდერში წარმოდგენილი ტექნიკური დოკუმენტაციის შეფასების მიზნით კონსულტანტის მოწვევა.

განიხილეს:

ვინაიდან აღნიშნული შესყიდვა მოითხოვს შესაბამისი კვალიფიკაციის ექსპერტის ჩართულობას, საქართველოს იუსტიციის უმაღლესი საბჭოს მიერ, დატა-ცენტრის საინჟინრო ინფრასტრუქტურის მხარდაჭერის და გარანტიის შესყიდვის სატენდერო პირობების განსაზღვრისა და ტენდერში წარმოდგენილი ტექნიკური დოკუმენტაციის შეფასების მიზნით, ა/წ 12 ნოემბრის N1192-03 წერილით წარმოდგენილია საქართველოს იუსტიციის უმაღლესი საბჭოს მენეჯმენტის დეპარტამენტის იფორმაციული ტექნოლოგიების ჯგუფის VOIP ადმინისტრატორი - ალექსანდრე კაბამე

კენჭისყრის შედეგად სატენდერო კომისიამ ერთხმად მიიღო გადაწყვეტილება:

1. დატა-ცენტრის საინჟინრო ინფრასტრუქტურის მხარდაჭერის და გარანტიის - (CPV – 50300000)სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით ელექტრონული ტენდერის სატენდერო პირობების განსაზღვრისა და ტენდერში წარმოდგენილი ტექნიკური დოკუმენტაციის შეფასების მიზნით, სათათბირო ხმის უფლებით მოწვეულ იქნას საქართველოს იუსტიციის უმაღლესი საბჭოს მენეჯმენტის დეპარტამენტის ინფორმაციული ტექნოლოგიების ჯგუფის VOIP ადმინისტრატორი - ალექსანდრე კახამე

2. წინამდებარე სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრძანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-6 მუხლის მე-6 პუნქტის შესაბამისად ატვირთულ იქნას სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

/ გიორგი კაკაურიძე / კომისიის თავმჯდომარე / ზვიად მაზირამე / კომისიის წევრი / მადონა ზერიაშვილი / კომისიის წევრი კომისიის წევრი / გოჩა მელიქიძე / კომისიის წევრი / ვახტანგ გარდაფხამე / /კახა სარალიმე/ კომისიის წევრი /მანუჩარ კეკენაბე / კომისიის წევრი / ალექსი ლოლიშვილი / კომისიის წევრი ოქმი მოამზადა / ნაილი კზილაძე /