## დაავადებათა კონტროლისა და ეპიდემიოლოგიური უსაფრთხოების პროგრამის მართვის ფარგლებში "საინფორმაციო სისტემები და სერვერები" სახელმწიფო შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი2/1

12:00 სთ

(კახეთის გზატკ.#99) ქ. თზილისი

16 ნოემბერი 2020 წელი

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე : ტარიელ ჭანტურიძე,

კომისიის წევრები პაატა იმნაბე, ალექსანდრე ტურბილაბე. ოთარ ნამიჭეიშვილი, შორენა ჭილაშვილი, კონსტანტინე ოჩიგავა, ლალი ებანოიძე, კახაბერ ფირცხალაიშვილი.

კომისიის აპარატის წევრი: ასმათ მეტრეველი.

განხილვის საგანი:

დაავადებათა კონტროლისა და ეპიდემიოლოგიური უსაფრთხოების პროგრამის მართვის ფარგლებში "საინფორმაციო (CPV48800000) სახელმწიფო შესყიდვის სისტემები და სერვერები" ელექტრონული ტენდერის სატენდერო დოკუმენტაციის, განცხადების შემუშავება და დამტკიცება.

## მოისმინეს ინფორმაცია:

დაავადებათა კონტროლისა და ეპიდემიოლოგიური უსაფრთხოების პროგრამის მართვის ფარგლებში "საინფორმაციო სისტემები და სერვერები" (CPV48800000) შესყიდვის შესახებ, რომლის სავარაუდო ღირებულებამ ჩატარებული ბაზრის კვლევის შედეგების შესაბამისად შეადგინა: 53623.00 (ორმოცდაცამეტიათას ექვსასოცდასამი) ლარი.

## კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილეხა:

1. "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ კანონის" შესაბამისად მე-12<sup>1</sup> მუხლის მე-4 პუნქტის შესაბამისად და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრმანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-15, მე-16 მუხლების საფუძველზე კომისიის კენჭისყრის შედეგების გათვალისწინებით (უკლებლივ ყველა წევრი დაეთანხმა) დამტკიცდეს სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაციის პირობები "საინფორმაციო სისტემები და სერვერები" (CPV48800000, 48820000) მომსახურების შესყიდვაზე წარმოდგენილი ტექნიკური დავალების მიხედვით.

2. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს 2020 წლის 16 ნოემბერს

"სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ

კანონის" შესაბამისად მე-12<sup>1</sup> მუხლის მე-2 პუნქტის მიხედვით უზრუნველყოს ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) გამოცხადება შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

ტარიელ ჭანტურიძე

პაატა იმნამე

კომისიის წევრები:

ალექსანდრე ტურძილაძე

ოთარ ნამიჭეიშვილი

კონსტანტინე ოჩიგავა

ლალი ებანოიძე

შორენა ჭილაშვილი

2 ogtoplange

კახაბერ ფირცხალაიშვილი

ასმათ მეტრეველი 3 /

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი: