### შპს "საქართველოს გაერთიანებული წყალმომარაგების კომპანიის" დირექტორის

## 2017 წლის 18 ივლისის N200 ბრძანებით შექმნილი

#### სატენდერო კომისიის სხდომის

# ოქმი №1

ქ. თზილისი

2020 წელი

კომისიის თავმჯდომარე: **დავით ჭანტურია** - დირექტორის მოადგილე ფინანსურ საკითხებში;

კომისიის წევრები:

ნატალია ხომასურიმე - დირექტორის მოადგილე კომერციულ საკითხებში; ირაკლი ნაფეტვარიმე - დირექტორის მოადგილე ტექნიკურ საკითხებში; ლევან ლატარია - იურიდიული დეპარტამენტის უფროსი; გიორგი ზრეგამე - შიდა აუდიტისა და მონიტორინგის დეპარტამენტის უფროსი; ნინო მაჩაიმე - ადმინისტრაციული დეპარტამენტის უფროსი; სალომე ვაშაკიმე - რეპორტინგის დეპარტამენტის უფროსი; ლაშა ერქომაიშვილი - სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის უფროსი; ირაკლი სირამე - მშენებლობის ზედამხედველობის დეპარტამენტის უფროსი;

კომისიის აპარატის წევრი:

ლელა ჭყონია - სახელმწიფო შესყიდვეზის სამსახურის მთავარი სპეციალისტი.

#### დღის წესრიგი:

შპს "საქართველოს გაერთიანებული წყალმომარაგების კომპანიის" დირექტორის მოადგილის ტექნიკურ საკითხებში - ირაკლი ნაფეტვარიძის 2020 წლის 19 ოქტომბრის N 1-99876 მოხსენებითი ბარათის საფუძველზე დედოფლისწყაროს მუნიციპალიტეტის სოფლების (ფიროსმანი, სამთაწყარო, თავწყარო, ჭოეთი, საბათლო, არბოშიკი) წყალმომარაგების სისტემის საპროექტო-სამშენებლო სამუშაოების (CPV45200000 - მთლიანი ან ნაწილობრივი სამშენებლო სამუშაოები და სამოქალაქო მშენებლობის სამუშაოები; CPV45232150 - წყლის გამანაწილებელ მილსადენებთან დაკავშირებული სამუშაოები CPV45255110 - ჭაბურღილების მშენებლობა) სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე სისტემაში ელექტრონულად შევსებული სატენდერო პირობების განხილვა და დამტკიცება.

## მოისმინეს:

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრის - ლელა ჭყონიას გამოსვლა, რომელმაც სხდომის წევრებს გააცნო შემდეგი ინფორმაცია:

- 1. ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე სისტემაში ელექტრონულად შევსებული სატენდერო პირობების პროექტი;
- 2. ბაზრის კვლევის შედეგები, რომლის თანახმადაც შესყიდვის სავარაუდო ღირებულება შეადგენს 13 512 463 (ცამეტი მილიონ ხუთასთორმეტი ათას ოთხასსამოცდასამი) ლარს დღგ-ს გათვალისწინებით.

სატენდერო კომისიის წევრებმა განიხილეს წარმოდგენილი დოკუმენტაცია და აღნიშნეს რომ იგი შეესაბამება "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ" საქართველოს კანონის და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრძანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მოთხოვნებს.

# სატენდერო კომისიის წევრებმა ერთხმად მიიღეს გადაწყვეტილება და დაადგინეს:

- 1. დედოფლისწყაროს მუნიციპალიტეტის სოფლების (ფიროსმანი, სამთაწყარო, თავწყარო, ჭოეთი, საბათლო, არბოშიკი) წყალმომარაგების სისტემის საპროექტო-სამშენებლო სამუშაოების სახელმწიფო შესყიდვა განხორციელდეს სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის  $N^2$ 12 ბრძანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-3 მუხლის პირველი პუნქტის "ბ" ქვეპუნქტით განსაზღვრული მეთოდით (ელექტრონული ვაჭრობის დაფარული მონაცემებით, დამატებითი რაუნდების გარეშე აბრევიატურით NAT) "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ" საქართველოს კანონის  $15^1$  მუხლის მე-3 პუნქტის "დ" ქვეპუნქტით დადგენილი ვადების გათვალისწინებით;
- 2. დამტიკცდეს **დედოფლისწყაროს მუნიციპალიტეტის სოფლების (ფიროსმანი, სამთაწყარო, თავწყარო, ჭოეთი, საბათლო, არბოშიკი) წყალმომარაგების სისტემის საპროექტო-სამშენებლო სამუშაოების** სახელმწიფო შესყიდვის უზრუნველსაყოფად გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე სისტემაში ელექტრონულად შევსებული სატენდერო პირობების პროექტი;

3. დაევალოს კომისიის აპარატს სატენდერო განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის ერთიან ელექტრონულ სისტემაში განთავსება სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრძანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" და მოქმედი კანონმდებლობის შესაბამისად.

კომისიის თავმჯდომარე: /დავით ჭანტურია/ კომისიის წევრი: /წატალია ხომასურიმე/ კომისიის წევრი: /ირაკლი ნაფეტვარიბე/ კომისიის წევრი: /ლევან ლატარია/ კომისიის წევრი: /გიორგი ზრეგამე/ anan (m/1/2) კომისიის წევრი: /წინო მაჩაიბე/ კომისიის წევრი: /სალომე ვაშაკიძე/ კომისიის წევრი: /ლაშა ერქომაიშვილი/ კომისიის წევრი: /ირაკლი სირამე/ კომისიის აპარატის წევრი: /ლელა ჭყონია/