# შპს "საქართველოს გაერთიანებული წყალმომარაგების კომპანიის" დირექტორის 2017 წლის 18 ივლისის N200 ბრმანებით შექმნილი

ოქმი N1

სატენდერო კომისიის სხდომის

კომისიის წევრეზი: **ნატალია ხომასურიძე** - დირექტორის მოადგილე კომერციულ საკითხებში; **ირაკლი წაფეტვარიძე** – დირექტორის მოადგილე ტექწიკურ საკითხებში; **გიორგი ბრეგვაძე** - შიდა აუდიტისა და მონიტორინგის დეპარტამენტის უფროსი; ლევან ლატარია - იურიდიული დეპარტამენტის უფროსი; ირაკლი სირაძე - მშენებლობის ზედამხედველობის დეპარტამენტის უფროსი; **ნინო მაჩაიძე** - ადმინისტრაციული დეპარტამენტის უფროსი; სალომე ვაშაკიძე - რეპორტინგის დეპარტამენტის უფროსი; ლაშა ერქომაიშვილი - სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის უფროსი.

დავით ჭანტურია - დირექტორის მოადგილე ფინანსურ საკითხებში;

კომისიის თავმჯდომარე:

კომისიის აპარატის წევრი: ირმა აბუაშვილი -სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის მოწვეული სპეციალისტი

# დღის წესრიგი:

ტექნიკურ საკითხებში დირექტორის მოადგილის ირაკლი ნაფეტვარიძის 14/10/2020 წლის N1-98111 წერილის საფუძველზე, თეთრიწყაროს მუნიციპალიტეტის -15 სოფლის (მაწევანი, გოლთეთი, წინწყარო, დიდი დურნუკი, პატარა დურნუკი, ქოთიში, ხაიში, ქოსალარი, ტბისი, ფარცხისი, საღრაშენი, არდისუბანი, ენაგეთი, შავსაყდარი და ასურეთი) წყალმომარაგების სისტემის რეაბილიტაცია-მშენებლობის საპროექტო - სამშენებლო სამუშაოების (CPV 45200000 – მთლიანი ან ნაწილობრივი სამშენებლო სამუშაოები და სამოქალაქო მშენებლობის სამუშაოები; CPV-45232150 - წყლის გამანაწილებელ მილსადენებთან დაკავშირებული სამუშაოები;) სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) სატენდერო პირობების განხილვა და დამტკიცება.

### მოისმიწეს:

სატენდერო კომისიის წევრის ლაშა ერქომაიშვილის გამოსვლა, რომელმაც სატენდერო კომისიის წევრებს გააცნო შემდეგი ინფორმაცია:

ელექტრონული ტენდერის სისტემაში ელექტრონულად შევსეზული სატენდერო პიროზეზის პროექტი; 1.

ბაზრის კვლევის შედეგები რომლის თანახმადაც შესყიდვის სავარაუდო ღირებულება შეადგენს 64,875,592, 00 (სამოცდა ოთხი მილიონ რვაას სამოცდა თხუთმეტი ათას ხუთას ოთხმოცდათორმეტი ) ლარს დღგ-ს გათვალისწინებით.

სატენდერო კომისიის წევრეზმა განიხილეს წარმოდგენილი დოკუმენტაცია და აღნიშნეს რომ იგი შეესაზამება ,,სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ კანონის" და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის N12 ბრძანებით დამტკიცებული ,,ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მოთხოვნებს.

# კომისიის წევრეზმა ერთხმად მიიღეს გადაწყვეტილება და

# დაადგინეს:

 თეთრიწყაროს მუნიციპალიტეტის - 15 სოფლის (მაწევანი, გოლთეთი, წინწყარო, დიდი დურნუკი, პატარა დურნუკი, ქოთიში, ხაიში, ქოსალარი, ტბისი, ფარცხისი, საღრაშენი, არდისუბანი, ენაგეთი, შავსაყდარი და ასურეთი) წყალმომარაგების სისტემის მოწყობის საპროექტო - სამშენებლო სამუშაოების სახელმწიფო შესყიდვა განხორციელდეს სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის N12 ბრმანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-3 მუხლის პირველი პუნქტის "ბ" ქვეპუნქტით განსაზღვრული მეთოდით (ელექტრონული ვაჭრობის დაფარული მონაცემებით, დამატებითი რაუნდების გარეშე-აბრევიატურით NAT) სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ საქართველოს კანონის მე-15<sup>1</sup> მუხლის მე-3 პუნქტის "დ" ქვეპუნქტით დადგენილი ვადების გათვალისწინებით.

2. დამტკიცდეს თეთრიწყაროს მუნიციპალიტეტის -15 სოფლის (მაწევანი, გოლთეთი, წინწყარო, დიდი დურნუკი, პატარა დურნუკი, ქოთიში, ხაიში, ქოსალარი, ტბისი, ფარცხისი, საღრაშენი, არდისუბანი, ენაგეთი, შავსაყდარი და ასურეთი) წყალმომარაგების სისტემის მოწყობის საპროექტო - სამშენებლო სამუშაოების შესყიდვის უზრუნველსაყოფად გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) სისტემაში ელექტრონულად შევსებული სატენდერო პირობების პროექტი.

 დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს სატენდერო განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის ერთიან ელექტრონულ სისტემაში განთავსება სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის N12 ბრმანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" და მოქმედი კანონმდებლობის შესაბამისად;

კომისიის თავმჯდომარე

კომისიის წევრი:

კომისიის წევრი:

კომისიის წევრი:

კომისიის წევრი

კომისიის წევრი:

კომისიის წევრი:

კომისიის წევრი:

კომისიის წევრი:

კომისიის აპარატის წევრი

/დავით ჭანტურია/

/ნატალია ხომასურიძე/

/ირაკლი ნაფეტვარიძე/

/ირაკლის სირამე/

/ გიორგი ზრეგვაძე/

/ნინო მაჩაიძე/

/ლევან ლატარია/

/სალომე ვაშაკიძე/

/ლაშა ერქომაიშვილი/

/ ირმა აზუაშვილი/

2