"აივ ინფექცია/შიდსის" სახელმწიფო პროგრამების ფარგლებში ფარმაცევტული პროდუქტების (ბ ჰეპატიტის ტესტები) სახელმწიფო შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის სატენდერო კომისიის სხდომის ოქ მ ი No 115/1

ქ. თბილისი

(კახეთის გზატკეცილი #99)

16:00 სთ

1 ოქტომბერი 2020 წელი

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: ალექსანდრე ტურმილამე.

კომისიის წევრები: პაატა იმნაძე, ოთარ ნამიჭეიშვილი, ვლადიმერ გეთია, გია ქობალია, ლალი ებანოიძე, მაია ალხაზაშვილი, ლელა სტურუა.

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი: კონსტანტინე გულუა. კომისიის სხდომას არ ესწრებოდა: ხათუნა ზახაშვილი.

განხილვის საგანი:

"აივ ინფექცია/შიდსის" სახელმწიფო პროგრამების ფარგლებში "ფარმაცევტული პროდუქტების" (CPV33600000) სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) სატენდერო დოკუმენტაციის და სატენდერო განცხადების პროექტის, განხილვა-დამტკიცება.

მსჯელობა:

კომისიამ განიხილა "აივ ინფექცია/შიდსის" სახელმწიფო პროგრამების ფარგლებში "ფარმაცევტული პროდუქტების" (CPV33600000) ტექნიკური დოკუმენტაცია, რომლის ღირებულებაც განხორციელებული ბაზრის კვლევის შედეგების გათვალისწინებით მიზანშეწონილად იქნა მიჩნეული განისაზღვროს 48680.00 (ორმოცდარვა ათას ექვსასოთხმოცი) ლარით დღგ-ს გათვალისწინებით.

კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილეზა:

- 1. "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ კანონის" შესაბამისად მე-12¹ მუხლის მე-4 პუნქტის შესაბამისად და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრმანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-15, მე-16 მუხლების საფუძველზე კომისიის კენჭისყრის შედეგების გათვალისწინებით (უკლებლივ ყველა წევრი დაეთანხმა) დამტკიცდეს სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაციის პირობები "ფარმაცევტული პროდუქტების" (CPV33600000) შესყიდვაზე წარმოდგენილი ტექნიკური დავალების მიხედვით.
- 2. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს 2020 წლის 6 ოქტომბერს "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ

კანონის" მე-12¹ მუხლის მე-2 პუნქტის შესაბამისად უზრუნველყოს ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) გამოცხადება შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

ალექსანდრე ტურძილაძე

ngh

კომისიის წევრები:

პაატა იმნაძე

ოთარ ნამიჭეიშვილი

ვლადიმერ გეთია

გია ქობალია

ლალი ებანოიმე

ხათუნა ზახაშვილი

ლელა სტურუა

2. phapa

მაია ალხაზაშვილი

my

კომისიის აპარატის წევრი:

კონსტანტინე გულუა