მუდმივმოქმედი სატენდერო კომისიის სხდომის ო ქ მ ი№1

ქ. თბილისი	10.09.2020წ
სხდომას უძღვებოდა სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე	გიორგი კაკაურიძე
სხდომას ესწრებოდნენ	
სატენდერო კომისიის წევრები	გოჩა მელიქიძე, ვახტანგ გარდაფხაძე, ზვიად მაბირაძე, მადონა ბერიაშვილი, ალექსი ლოლიშვილი, კახა სარალიძე
სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი	ნაილი კზილამე
სხდომას შვებულებაში ყოფნის გამო არ ესწრებოდა კომისიის წევრი	მანუჩარ კეკენაძე
	დღის წესრიგი

კომუტატორების და მოდულების (CPV–32400000) სახელმწიფო შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის სატენდერო პირობების განსაზღვრისა და ტენდერში წარმოდგენილი ტექნიკური დოკუმენტაციის შეფასების მიზნით კონსულტანტის მოწვევა.

განიხილეს:

ვინაიდან აღნიშნული შესყიდვა მოითხოვს შესაბამისი კვალიფიკაციის ექსპერტის ჩართულობას, საქართველოს იუსტიციის უმაღლესი საბჭოს მიერ, კომუტატორებისა და მოდულების შესყიდვის სატენდერო პირობების განსაზღვრისა და ტენდერში წარმოდგენილი ტექნიკური დოკუმენტაციის შეფასების მიზნით, ა/წ 26 აგვისტოს N668-03 წერილით წარმოდგენილია საქართველოს იუსტიციის უმაღლესი საბჭოს ინფორმაციული ტექნოლოგიების ქსელის ადმინისტრატორი - გიორგი კოშკაძე.

კენჭისყრის შედეგად სატენდერო კომისიამ ერთხმად მიიღო გადაწყვეტილება:

1. კომუტატორებისა და მოდულების (CPV-32400000) სახელმწიფო შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის სატენდერო პირობების განსაზღვრისა და ტენდერში წარმოდგენილი ტექნიკური დოკუმენტაციის შეფასების მიზნით, სათათბირო ხმის უფლებით მოწვეულ იქნას საქართველოს იუსტიციის უმაღლესი საბჭოს ინფორმაციული ტექნოლოგიების ქსელის ადმინისტრატორი - გიორგი კოშკაბე;

წინამდებარე სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017
წლის 14 ივნისის №12 ბრმანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-6 მუხლის მე 6 პუნქტის შესაბამისად ატვირთულ იქნას სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

კომისიის თავმჯდომარე		/ გიორგი კაკაურიძე /
კომისიის წევრი	· 3. 3mt	/ გოჩა მელიქიმე /
კომისიის წევრი	2. Brifs	/ მადონა ბერიაშვილი /
კომისიის წევრი	S. Cm Cn Str.C-	/ ალექსი ლოლიშვილი /
კომისიის წევრი	Enul	/ ზვიად მაზირამე /
კომისიის წევრი	Ulos I de	/კახა სარალიძე/
კომისიის წევრი	3 Jun)	/ ვახტანგ გარდაფხაძე /
ოქმი მოამზადა	5. Browdy	/ ნაილი კბილამე /