სსიპ ლ. საყვარელიძის სახ. დაავადებათა კონტროლისა და საზოგადოებრივი ჯანმრთელობის ეროვნული ცენტრის

დაფინანსების წყარო:

კომერციული საქმიანობით მიღებული შემოსავლების ფარგლებში "ფარმაცევტული პროდუქტების"

(ანტიშრატები -ნიადაგები) სახელმწიფო შესყიდვის

ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე

სატენდერო კომისიის სხდომის

ოქმი No 94/1

კახეთის გზატკეცილი #99 ქ.თბილისი

16:00სთ

18 აგვისტო 2020 წელი

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოვალეობის შემსრულებელი - ალექსანდრე ტურძილამე. კ**ომისიის წევრები** - პაატა იმნაძე, ოთარ ნამიჭეიშვილი, შორენა ჭილაშვილი, კახაბერ ფირცხალაიშვილი, მაია ალხაზაშვილი, ლალი ებანოიძე.

ს**ატენდერო კომისიის აპარატის წევრი:** გულუა კონსტანტინე.

კ**ომისიის სხდომას არ ეწრეზოდა:** სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე ტარიელ ჭანტურიძე და კომისიის წევრი კონსტანტინე ოჩიგავა.

განხილვის საგანი:

პროდუქტების "კომერციული საქმიანობით მიღებული შემოსავლების ფარგლებში" ფარმაცევტული (ყველა სხვა არასამკურნალო საშუალებები CPV 33695000) შესყიდვის მიზნით სატენდერო დოკუმენტაციის და სატენდერო განცხადების პროექტის განხილვა-დამტკიცება.

მსჯელობა:

"კომერციული საქმიანობით მიღებული შემოსავლების ფარგლებში" სატენდერო კომისიის წევრებმა განიხილეს წარმოდგენილი ფარმაცევტული პროდუქტების (ყველა სხვა არასამკურნალო საშუალებების CPV 33695000) ტექნიკური დოკუმენტაცია, რომლის ღირებულებაც ბაზრის კვლევის შედეგების გათვალისწინებით შეადგენს 6100.00 (ექვსი ათას ასი) ლარს, დღგ-ს ჩათვლით.

კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილეზა:

1."სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ კანონის" შესაბამისად მე- 12^{1} მუხლის მე-4 პუნქტის შესაბამისად და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრმანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-15, მუხლის საფუძველზე კომისიის კენჭისყრის შედეგების გათვალისწინებით (უკლებლივ ყველა წევრი დაეთანხმა) დამტკიცდეს სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაციის პირობები ფარმაცევტული პროდუქტების (CPV 33695000) შესყიდვაზე წარმოდგენილი ტექნიკური დავალების მიხედვით.

დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს 2020 წლის 18 აგვისტოს "სახელმწიფო შესყიდვების

შესახებ

კანონის" მე- 12^1 მუხლის მე-2 პუნქტის შესაბამისად უზრუნველყოს ღირებულების ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) გამოცხადება შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის

მოვალეობის შემსრულებელი: ალექსანდრე ტურძილაძე

კომისიის წევრები: პაატა იმნაძე

კონსტანტინე ოჩიგავა

ოთარ ნამიჭეიშვილი

ლალი ებანოიბე 🧷

შორენა ჭილაშვილი

კახაბერ ფირცხალაიშვილი

მაია ალხაზაშვილი

აპარატის წევრი: კონსტანტინე გულუა