ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მუდმივმოქმედი სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი №56-1

ქ. ზათუმი,

06 აგვისტო, 2020 წ.

სხდომას ესწრებოდნენ: სულხან ევგენიძე - სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორი;

ჯემალ დიასამიმე - სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე;

სულხან ტყეშელიაძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე;

დავით კასრამე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის უფროსი;

ირაკლი გენძეხაძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის უფროსი;

ზაზა ღორჯომელამე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების უფროსი;

თენგიზ კორძაძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მონიტორინგისა და ტექნიკური ზედამხედველობის განყოფილების უფროსი;

მარიკა ვარშალომიძე - სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების პირველი კატეგორიის უმცროსი სპეციალისტი;

სალომე ბოლქვამე - სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების პირველი კატეგორიის უმცროსი სპეციალისტი. სხდომას არ ესწრებოდნენ: მერი ლორთქიფანიმე - სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების პირველი კატეგორიის უმცროსი სპეციალისტი.

ნუგზარ შერვაშიბე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის განყოფილების უფროსი.

დღის წესრიგი: ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ ქ. ბათუმში, მარკოზ აჭარელის მესამე შესახვევი №39-ის მიმდებარედ გზის მონაკვეთის კეთილმოწყობის, თამარ მეფის გამზირის IV შესახვევის კეთილმოწყობისა და ქ. ბათუმში, ქსენია ბახტამისა და მეზღვაურებს შორის სანიაღვრე არხის მოწყობის (პირველი ეტაპის სამუშაოები) სამუშაოების შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე სატენდერო პირობების დამტკიცება და გამოცხადება.

მოისმინეს: სატენდერო კომისიის წევრმა, ზაზა ღორჯომელაძემ კომისიას წარუდგინა მოხსენებითი ბარათის (№924-90; 29.07.2020 წ.) საფუძველზე ქ. ბათუმში, მარკოზ აჭარელის მესამე შესახვევი №39-ის მიმდებარედ გზის მონაკვეთის კეთილმოწყობის, თამარ მეფის გამზირის IV შესახვევის კეთილმოწყობისა და ქ. ბათუმში, ქსენია ბახტამისა და მეზღვაურებს შორის სანიაღვრე არხის მოწყობის (პირველი ეტაპის სამუშაოები) სამუშაოების შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე ჩატარების შესახებ განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტები.

კომისიამ 1. დამტკიცდეს ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილდაადგინა: მოწყობის სამმართველოს" მიერ ქ. ბათუმში, მარკოზ აჭარელის მესამე შესახვევი №39-ის მიმდებარედ გზის მონაკვეთის კეთილმოწყობის, თამარ მეფის გამზირის IV შესახვევის კეთილმოწყობისა და ქ. ბათუმში, ქსენია ბახტამისა და მეზღვაურებს შორის სანიაღვრე არხის მოწყობის (პირველი ეტაპის სამუშაოები) სამუშაოების შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე ჩატარების სატენდერო პირობები და სატენდერო განცხადება;

> განისაზღვროს შესყიდვის სავარაუდო ღირებულებად 1106038,00 ლარი, შეთავაზების ფასის კლების ბიჯად - 11060,00 ლარი (სავარაუდო ღირებულების 1%);

> სატენდერო კომისიის აპარატს დაევალოს სისტემაში ელექტრონულად შევსებული ელექტრონული ტენდერის გამოცხადება.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

სატენდერო კომისიის წევრები:

სულხან ევგენიძე ჯემალ დიასამიძე e სულხან ტყეშლიაძე დავით კასრამე ირაკლი გენძეხაძე 2 ზაზა ღორჯომელაძე

თენგიზ კორძაძე

ნუგზარ შერვაშიძე

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი:

მარიკა ვარშალომიძე

სალომე ბოლქვაძე