სსიპ საქართველოს ფიზიკური აღზრდისა და სპორტის სახელმწიფო სასწავლო უნივერსიტეტის

სატენდერო კომისიის ოქმი #1

30.06.2020 \$

ქ. თზილისი

სხდომა უმღვებოდა :

ვლადიმერ ბოჟაძე- სსიპ საქართველოს ფიზიკური აღზრდისა და სპორტის სახელმწიფო სასწავლო უნივერსიტეტის ადმინისტრაციის ხელმმღვანელი-კომისიის თავმჯდომარე.

სხდომას ესწრებოდნენ:

ა) სპორტის მენეჯმენტის საბაკალავრო და სამაგისტრო პროგრამების ხელმძღვანელი
ვასილ ლიპარტელიანი – კომისიის წევრი;

იურისტი ხათუნა მიქაუტაძე - კომისიის წევრი;

გ) უფროსი მასწავლებელი ვიოლეტა მელაშვილი- კომისიის წევრი;

დ) საფინანსო და შესყიდვების დეპარტამენტის უფროსი ირმა ხუციშვილი- კომისიის წევრი;

სატენდერო აპარატის წევრები:

ეკატერინე დავლამე-სსიპ საქართველოს ფიზიკური აღზრდისა და სპორტის სახელმწიფო სასწავლო უნივერსიტეტის საფინანსო და შესყიდვების დეპარტამენტის უფროსის მოადგილე -კომისიის წევრი

დღის წესრიგი:

წიგნების Paul M. Pedersen, Lucie Thibault, "Contemporary Sport Management", Human Kinetics, Sixth Edition, 2019 და Philip Kotler, Gary Armstrong, Prafulla Agnihotri, "Principles of Marketing", 17th Edition, 2018 თარგმნის მომსახურების სახელმწიფო შესყიდვა და ელექტრონული ტენდერის გამოცხადება.

განიხილეს:

კომისიის აპარატის წევრმა ეკატერინე დავლაძემ წარმოადგინა დასამტკიცებლად სატენდერო დოკუმენტაცია. განიხილეს წიგნების თარგმნის მომსახურების შესყიდვის მიზნით გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის სატენდერო დოკუმენტაცია და ტენდერის ჩატარების შესახებ განცხადების პირობები, შედეგად

დაადგინეს:

 ა) დამტკიცდეს სატენდერო დოკუმენტაცია დანართი #1-ის შესაბამისად და გამოცხადდეს ელექტრონული ტენდერი SPA;

ბ) შესყიდვის ობიექტის ერთგვაროვნება განისაზღვროს შემდეგი კლასიფიკატორის შესაბამისად: CPV 79500000

გ) წინადადების ფასი 14000 (თოთხმეტი ათასი) ლარი მიეთითოს დღგ-ს გათვალისწინებით.

დ) შეთავაზების ფასის კლების ბიჯი განისაზღვროს სატენდერო თანხის 14000 ლარის 0.4 %ის ოდენობით.

დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატის წევრს ეკატერინე დავლაბეს სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში განათავსოს სატენდერო დოკუმენტაცია და ტენდერის ჩატარების შესახებ განცხადება.

კომისიის თავმჯდომარე: ვლადიმერ ზოჟამე 3. ms/ug

კომისიის წევრები :

ბათუნა მიქაუტაბე 6. ქ ვიოლეტა მელაშვილი 3 . 8 ირმა ხუციშვილი

ვასილ ლიპარტელიანი 3 - 🤇

9- 8-35 502

აპარატის წევრი:

ეკატერინე დავლაბე