ქ. თზილისი

"200 მარტი 2020 წ.

ლაბორატორიული ფილტრების (CPV38437000) სახელმწიფო შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი №1

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

<u>თეიმურაზ მთივლიშვილი</u> - სააგენტოს უფროსის პირველი მოადგილე;

სატენდერო კომისიის წევრები:

გიორგი ცაგარეიშვილი - სააგენტოს უფროსის მოადგილე (სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე);

მარიამ ხვედელიძე – ეკონომიკური სამსახურის უფროსი;

რამაზ ჭითანავა – ჰიდრომეტეოროლოგიის დეპარტამენტის უფროსი;

მარინე არაბიძე – გარემოს დაბინძურების მოწიტორინგის დეპარტამენტის უფროსი;

მერაბ გაფრინდაშვილი – გეოლოგიის დეპარტამენტის უფროსი;

ნინო სამადაშვილი – იურიდიული სამსახურის უფროსი;

ზვიად გელაშვილი - ადმინისტრაციული სამსახურის უფროსი;

თეა წულაია - ეკონომიკური სამსახურის ინფრასტრუქტურის განვითარეზისა და ლოჯისტიკის სამმართველოს უფროსი;

ზვიად მანჯგალაძე - ეკონომიკური სამსახურის სახელმწიფო შესყიდვების სამმართველოს უფროსი;

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრები:

ეთერ ალთუნაშვილი – ეკონომიკური სამსახურის სახელმწიფო შესყიდვების სამმართველოს მთავარი სპეციალისტი;

გიორგი მაღრაძე – ეკონომიკური სამსახურის სახელმწიფო შესყიდვეზის სამმართველოს მთავარი სპეციალისტი;

დღის წესრიგი:

სსიპ "გარემოს ეროვნული სააგენტო"-ს გარემოს დაბინძურების მონიტორინგის დეპარტამენტის ატმოსფერული ჰაერის წყლისა და ნიადაგის ანალიზის ლაბორატორიისთვის, 2020 წლის სახელმწიფო შესყიდვების გეგმის ფარგლებში ლაბორატორიული ფილტრების (CPV38437000) სახელმწიფო შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის სატენდერო კომისიის აპარატის მიერ წარმოდგენილი სატენდერო განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტის განხილვა/დამტკიცება.

განიხილეს: ლაბორატორიული ფილტრების შესყიდვის მიზნით წარმოდგენილი ინფორმაცია, სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაცია, სავარაუდო ღირებულებით 1661 (ათას ას სამოცდაერთი) ლარი.

დაადგინეს:

დამტკიცდეს წარმოდგენილი სატენდერო განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტი არსებული სახით და დაუყოვნებლივ განთავსდეს სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

კომისიის თავმჯდომარე	
თეიმურაზ მთივლიშვილი	
კომისიის წევრები:	კომისიის აპარატის წევრი:
ე ეე ეს გიორგი ცაგარეიშვილი	ეთერ ალთუნაშვილ
მარიამ ხვედელიმე	გიორგი მაღრაძე
ლქესსას ქითანავა	
მარინე არაზიძე	
მერაზ გაფრინდაშვილი	
ზვიად გელაშვილი	
ა ს ა ს ა ს ა ს ა მადაშვილი	
Dh al the me on from son	
ტვიად მანჯგალაბე	