"აივ ინფექცია/შიდსის" სახელმწიფო პროგრამების ფარგლებში ფარმაცევტული პროდუქტების (ტესტი აივ ინფექციაზე სკრინინგული კვლევისათვის) სახელმწიფო შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის სატენდერო კომისიის სხდომის ოქ მ ი No 63 /1

ქ. თბილისი

(კახეთის გზატკეცილი #99)

14:00 სთ

11 მარტს 2020 წელი

## სხდომას ესწრეზოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე : ალექსანდრე ტურმილამე. კომისიის წევრები: პაატა იმნამე, ოთარ ნამიჭეიშვილი, ვლადიმერ გეთია, გია ქობალია, ლალი ებანოიმე, სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი: კონსტანტინე გულუა.

**კომისიის სხდომას არ ესწრებოდა:** მაია ალხაზაშვილი, ლელა სტურუა, ხათუნა ზახაშვილი.

## განხილვის საგანი:

"აივ ინფექცია/შიდსის" სახელმწიფო პროგრამების ფარგლებში "ფარმაცევტული პროდუქტების" (CPV33600000) სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) სატენდერო დოკუმენტაციის და სატენდერო განცხადების პროექტის, განხილვა-დამტკიცება.

## მსჯელობა:

კომისიამ განიხილა "აივ ინფექცია/შიდსის" სახელმწიფო პროგრამების ფარგლებში "ფარმაცევტული პროდუქტების" (CPV33600000) ტექნიკური დოკუმენტაცია, რომლის ღირებულებაც განხორციელებული ბაზრის კვლევის შედეგების გათვალისწინებით მიზანშეწონილად იქნა მიჩნეული განისაზღვროს 39703.00 (ოცდაცხრამეტი ათას შვიდასსამი) ლარით დღგ-ს გათვალისწინებით.

## კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილება:

- 1. "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ კანონის" შესაბამისად მე-12¹ მუხლის მე-4 პუნქტის შესაბამისად და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრძანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-15, მე-16 მუხლების საფუძველზე კომისიის კენჭისყრის შედეგების გათვალისწინებით (უკლებლივ ყველა წევრი დაეთანხმა) დამტკიცდეს სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაციის პირობები "ფარმაცევტული პროდუქტების" (CPV33600000) შესყიდვაზე წარმოდგენილი ტექნიკური დავალების მიხედვით.
- 2. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს 2020 წლის 11 მარტს "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ

კანონის" მე- $12^1$  მუხლის მე-2 პუნქტის შესაბამისად უზრუნველყოს ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) გამოცხადება შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

ალექსანდრე ტურძილაძე

. fh

კომისიის წევრები:

პაატა იმნამე

ოთარ ნამიჭეიშვილი

ვლადიმერ გეთია

გია ქობალია

ლალი ებანოიძე

ხათუნა ზახაშვილი

ლელა სტურუა

მაია ალხაზაშვილი

კომისიის აპარატის წევრი:

კონსტანტინე გულუა