სსიპლ. საყვარელიძის სახ. დაავადებათა კონტროლისა და საზოგადოებრივი ჯანმრთელობის ეროვნული ცენტრი

დაფინანსების წყარო "*საქართველოს 2020 წლის სახელმწიფო ბიუჯეტის შესახებ" საქართველოს კანონი* "დაავადებათა კონტროლისა და ეპიდემიოლოგიური უსაფრთხოების პროგრამის მართვა" სახელმწიფო პროგრამის

ფარგლეზში

"სამეჭდი ქაღალდი" CPV 30197630

შესყიდვა

ოქმი No51-1

20 თებერვალი 2020 წელი 12:30სთ თბილისი, კახეთის გზატკეცილი #99

## სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე - ტარიელ ჭანტურიძე. სატენდერო კომისიის წევრები - ალექსანდრე ტურძილაძე, პაატა იმნაძე, ოთარ ნამიჭეიშვილი, კონსტანტინე ოჩიგავა, ლალი ებანოიძე, შორენა ჭილაშვილი, კახაბერ ფირცხალაიშვილი. სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი: ნინო აბაზაშვილი.

## განხილვის საგანი:

"დაავადებათა კონტროლისა და ეპიდემიოლოგიური უსაფრთხოების პროგრამის მართვა" სახელმწიფო პროგრამის ფარგლებში "საბეჭდი ქაღალდის" CPV 30197630 შესყიდვის სატენდერო დოკუმენტაციის შემუშავება - დამტკიცება და განმეორებითი ელექტრონული ტენდერის გამოცხადება.

## მსჯელობა:

"დაავადებათა კონტროლისა და ეპიდემიოლოგიური უსაფრთხოების პროგრამის მართვა" სახელმწიფო პროგრამის ფარგლებში სატენდერო კომისიის წევრებმა განიხილეს "საბეჭდი ქაღალდის" CPV 30197630 ტექნიკური დოკუმენტაცია, რომლის ბაზრის კვლევის მიხედვით ღირებულებამ შეადგინა 9 340 (ცხრა ათას სამასორმოცი) ლარი.

## კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილება:

1 "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ კანონის" შესაბამისად მე-12¹ მუხლის მე-4 პუნქტის შესაბამისად და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრმანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-15 და მე-16 მუხლების საფუძველზე კომისიის კენჭისყრის შედეგების გათვალისწინებით (უკლებლივ ყველა წევრი დაეთანხმა) დამტკიცდეს "საბეჭდი ქაღალდის" CPV 30197630 შესყიდვის სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაციის პირობები ტექნიკური დავალების მიხედვით.

2. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს 2020 წლის 20 თებერვალს "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ" კანონის მე-12<sup>1</sup> მუხლის მე-2 პუნქტის მიხედვით უზრუნველყოს 9 340 (ცხრაათას სამასორმოცი) ლარის (დღგ-ს გათვალისწინებით) ღირებულების "საბეჭდი ქაღალდი" CPV 30197630 შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) გამოცხადება შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: ტარიელ ჭანტურიბე

სატენდერო კომისიის წევრები:

ალექსანდრე ტურმილამე

პაატა იმნაძე

ოთარ ნამიჭეიშვილი

კონსტანტინე ოჩიგავა

ლალი ებანოიძე

შორენა ჭილაშვილი

კახაბერ ფირცხალაიშვილი

3 hope and all

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი: ნინო აბაზაშვილი