სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი N 1

ქ. თზილისი

10 იანვარი 2020 წელი

კომისიის სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე – ზურაზ ჩიკვილამე კომისიის წევრები: – ზ. ბაქანიმე, ლ. გოგსამე, ა. ნარიმანიმე, პ. პატარაია, ა. ალექსიშვილი. აპარატის წევრები - კ. ცინცამე, ა. გელაშვილი, პ. ბაღათურია, ს. ბარაბამე.

დღის წესრიგი: ქ. თბილისში ჩუღურეთის რაიონის ტერიტორიაზე, ართვინის 1 ჩიხი N3-5 და ახალციხის N27-ში საყრდენი კედლების მოწყობის სამუშაოების სახელმწიფო შესყიდვის განხორციელების მიზნით გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის სატენდერო დოკუმენტაციისა და განცხადების მონაცემების დამტკიცება.

მოისმინეს: ა. ნარიმანიძის ინფორმაცია, რომელმაც კომისიის წევრებს გააცნო ქ. თბილისში ჩუღურეთის რაიონის ტერიტორიაზე, ართვინის 1 ჩიხი N3-5 და ახალციხის N27-ში საყრდენი კედლების მოწყობის სამუშაოების სახელმწიფო შესყიდვის საჭიროების შესახებ. სატენდერო კომისიის აპარატის წევრმა პ. ბაღათურიამ სატენდერო კომისიის სხდომაზე წარმოადგინა საპროექტო ორგანიზაციის მიერ წინასწარ მომზადებული საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაცია და ინფრასტრუქტურული პროექტების მართვისა და პროექტირების განყოფილების მიერ მოწოდებული სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტი. შესყიდვის ობიექტის სავარაუდო ღირებულება განისაზღვრა 53565.00 ლარით. შესყიდვის ობიექტის მიწოდების საბოლოო ვადა განისაზღვრა ხელშეკრულების გაფორმებიდან 45 (ორმოცდახუთი) კალენდარული დღით და გადაწყდა, რომ ელექტრონული ტენდერი გამოცხადდეს აუქციონის გარეშე,

<u>კომისიამ დაადგინა:</u>

- 1) "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის დამტკიცების შესახებ" სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის #12 ბრძანების მე-15 მუხლის შესაბამისად და გამგეობის ინფრასტრუქტურული პროექტების მართვისა და პროექტირების განყოფილების მიერ წარმოდგენილი ტექნიკური მოთხოვნების შესაბამისად, დამტკიცდეს ქ. თბილისში ჩუღურეთის რაიონის ტერიტორიაზე, ართვინის 1 ჩიხი N3-5 და ახალციხის N27-ში საყრდენი კედლების მოწყობის სამუშაოების სახელმწიფო შესყიდვის განხორციელების მიზნით გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის სატენდერო განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის წარმოდგენილი ვარიანტი.
- სატენდერო კომისიის აპარატმა შესაბამისი წესით უზრუნველყოს სატენდერო განცხადების და დოკუმენტაციის გამოქვეყნება.

კომისიის წევრები:

ბ. ბაქანიძე

ლ. გოგსაძე

ა. ნარიმანიძე

პ. პატარაია

ა. ალექსიშვილი

აპარატის წევრები:

კ. ცინცამე

ა. გელაშვილი

პ. ბაღათურია

ს. გარაგამე