აჭარის ავტონომიური რესპუბლიკის ფინანსთა და ეკონომიკის სამინისტროს საქვეუწყებო დაწესებულება ტურიზმისა და კურორტების დეპარტამენტის მიერ სატრენინგო მომსახურების სახელმწიფო შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის (ელექტრონული ვაჭრობის დაფარული მონაცემებით, დამატებითი რაუნდების გარეშე) სატენდერო კომისიის სხდომის

	გარეშე) სატენდერო კომისიის სხოლმის
1.0	გარეშე) სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი № 33-1
ქ. ბათუმი	
სხდომას ესწრებოდნენ:	თინათინ ზოიძე -კომისიის თავმალომანი
კომისიის წევრები:	თავმჯდომარე;
n 2	ჯაზა ხერიძე - კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე, დეპარტამენტის თავმჯდომარის მოადგილე. თამარ კაიკაციშვილი - დეპარტამენტის თავმჯდომარის პირველი მოადგილე, კომისიის წევრი.
	ლენა ჩაჩუა - საფინანსო-საბუღალტრო სამსახურის პირველადი
	Danamahama m-1
კომისიის აპარატის წევ	წევრი.
დღის წესრიგი:	რი: ნინო მიქელამე - სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის მეორე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი კომესიის გართა გა
<u> Θένο γημίνοβο:</u>	აჭარის ავტონომიური რესპუბლიკის ფინანსთა და ეკონომიკის სამინისტროს სატრენინგო მომსახურების სახილშო ა კურორტების დეპარტამენტის მიერ
მოისმინეს:	1. ჯაბა ბერიძის ინოორმავი - 2.1
	შესახებ საქართველოს კანონის თანახმად, აჭარის ავტონომიური რესპუბლიკის ფინანსთა და ეკონომიკის სამინისტროს საქვეუწყებო თაწესიბ
	ფინანსთა და ეკონომიკის სამინისტროს საქვეუწყებო დაწესებულება ტურიზმისა და კურორტების დეპარტამენტის მიერ სატრენინიო მომსახლი გა
	შესყიდვა უნდა განხორიიიოლის გათახატი მისისაბურების სახელმწიფო
	ვაჭრობის დაფარული მონაცემებით, დამატებითი რაუნდების გარეშე) გზით. დამტკიცება.
	2. სატრენინგო მომსახურების შესყიდვა უნდა განხორციელდეს აჭარის ავტონომიური რესპუბლიკის ტურიზმისა და კურორტების დეპარტამენტის 2019 წლის სახელმწიფო შესყიდვების წლიური გეგმის შესაბამის ა
<u>აზრი გამოთქვეს:</u>	კომისიის წევრებმა, რომლებმაც მხარი დაუჭირეს აონიშნოლი შას
დაადგინეს:	ვაჭრობის დაფარული მონაცემებით, დამატებითი რაუნდების გარეშე)
~ ~	აჭარის ავტონომიური რესპუბლიკის ფინანსთა და ეკონომიკის სამინისტროს საქვეუწყებო დაწესებულება ტურიზმისა და კურორტების დეპარტამენტის მიერ სატრენინგო მომსახურების შესყიდვის სატენდერო დოკუმენტაციის
	კომისიის თავმჯდომარე: /თ.ზოიძე/
	კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე: /ჯ. ზერიძე/
	კომისიის წევრები:
	John Ballys/

კომისიის აპარატის წევრი: