

## ოპტიკური ხელსაწყოები-ს

სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით შექმნილი სატენდერო კომისიის სხდომის

## <u>ოქმი N1</u>

ქ. ქობულეთი

24 / სექტემბერი/ 2019 წ.

სსიპ კოლეჯი "ახალი ტალღა"-ს 2019 წლის სახელმწიფო შესყიდვების გეგმის შესაბამისად, ოპტიკური ხელსაწყოები-ს (CPV38600000) შესყიდვის მიზნით ელექტრონული ტენდერის გამოცხადებასთან დაკავშირებით 2019 წლის 24 სექტემბერს შედგა სსიპ კოლეჯის "ახალი ტალღა"-ს მუდმივმოქმედი სატენდერო კომისიის სხდომა.

## სხდომას ესწრებოდნენ:

კახა ბოლქვაძე - დირექტორის მოადგილე - კომისიის თავმჯდომარე

მალვინა ჯიჯავაძე - ფინანსური მენეჯერი - კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე

ზაზა მეგრელიძე - მატერ. რესურსების უზრუნვ. კოორდინატორი - კომისიის წევრი

ნათია ქობულაძე - ბუღალტერი - კომისიის წევრი

მარიამ მინაშვილი - ბუღალტერი - კომისიის მდივანი

მარინე ცეცხლაძე - შესყიდვების სპეციალისტი - კომისიის აპარატის წევრი

ჭაბუკი ვერულიძე - იურისტი - კომისიის აპარატის წევრი

შენიშვნა: კომიიის მდივანი მარი მინაშვილი არ იმყოფებოდა სხდომაზე, იმყოფება შვებულებაში მისი ფუნქცია შეითავსა ნათია ქობულაძემ, კანონმდებლობის დაცვით

დღის წესრიგი: სატენდერო დოკუმენტაციის, სატენდერო განცხადების დამტკიცება და განთავსება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

მოისმინეს: სატენდერო კომისიის აპარატის წევრის მარინე ცეცხლაძის მოხსენება ოპტიკური ხელსაწყოები-ს შესყიდვის მიზნით, კომისიას წარედგინა სატენდერო განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტი.

## კომისიამ დაადგინა:

- "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის დამტკიცების შესახებ" სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის N12 ბრძანების საფუძველზე, არაუგვიანეს 2019 წლის 24 სექტემბერს გამოცხადდეს ელექტრონული ტენდერი.
- 2. დამტკიცდეს სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაცია.
- 3. შესყიდვის სავარაუდო ღირებულება განისაზღვროს 990.00 (ცხრაას ოთხმოცდაათი) ლარის ოდენობით, დღგ-ს გათვალისწინებით.
- 4. საქონლის მიწოდების ვადაა ხელშეკრულების გაფორმებიდან 5 სამუშაო დღის ვადაში.
- 5. სატენდერო კომისიის აპარატმა უზრუნველყოს ტენდერის მიმდინარეობის შესახებ ინფორმაციის სატენდერო კომისიისთვის ოპერატიული მიწოდება.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

კომისიის წევრი:

კომისიის მდივანი/წევრი:

აპარატის წევრები:

კახა ზოლქვაძე

მალვინა ჯიჯავაძე

ზაზა მეგრელიძე

ნათია ქობულაძე

მარინე ცეცხლაძე

ჭაბუკი ვერულიძე