ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მუდმივმოქმედი სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი №91-2

ქ. ბათუმი,

9 აგვისტო, 2019 წ.

სხდომას ესწრეზოდნენ: სულხან ევგენიძე - სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორი;

ჯემალ დიასამიძე - სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე;

დავით კასრაძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის უფროსი;

ირაკლი გენძეხაძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფი-ნანსო-ეკონომიკური სამსახურის უფროსი;

ზაზა ღორჯომელაძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების უფროსი;

ნუგზარ შერვაშიძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის განყოფილების უფროსი;

მალხაზ მახარაძე - სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი, იმყოფებას შვე-ზულებაში;

მერი ლორთქიფანიძე - სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების პირველი კატეგორიის უმცროსი სპეციალისტი.

სხდომას არ ესწრეზოდნენ: სულხან ტყეშელიაძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე; მარიკა ვარშალომიძე - სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების პირველი კატეგორიის უმცროსი სპეციალისტი.

თენგიზ კორძაძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მონი-ტორინგისა და ტექნიკური ზედამხედველობის განყოფილების უფ-როსი;

დღის წესრიგი:

ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმარ-თველოს" მიერ ქ. ბათუმში, მუსხელიშვილის ქ. №73-ში, სვიშევსკის ქ. №224-ში; ბარათაშვილის ქ. №12-ში; ბარათაშვილის ქ. №28-ში მდებარე მრავალსართულიანი/მრავალბინიანი სახლების სახურა-ვების რეაბილიტაციის სამუშაოებისა და ქ. ბათუმში, თამარ მეფის გამზირი №5-სა და იოსებ გრიშაშვილის ჩიხი №1-ში სტიქიის შედეგად დაზიანებული საცხოვრებელი სახლების რეაბილიტაციის სამუშაოების შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის (NAT190014919) პირობებში ცვლილების შეტანის შესახებ.

მოისმინეს:

სატენდერო კომისიის წევრმა, ნუგზარ შერვაშიძემ კომისიას წარუდგინა ქ. ბათუმში, მუსხელიშვილის ქ. №73-ში, სვიშევსკის ქ. №224-ში; ბარათაშვილის ქ. №12-ში; ბარათაშვილის ქ. №28-ში მდებარე მრავალსართულიანი/მრავალბინიანი სახლების სახურავების რეაბილიტაციის სამუშაოებისა და ქ. ბათუმში, თამარ მეფის გამზირი №5-სა და იოსებ გრიშაშვილის ჩიხი №1-ში სტიქიის შედეგად დაზიანებული საცხოვრებელი სახლების რეაბილიტაციის სამუშაოების შესყიდვის ელექტრონული ტენდერში (NAT190014919) კორექტირებული დოკუმენტაცია, კერმოდ მუსხელიშვილის №73ის შესწორებული ფასების ცხრილი. სატენდერო კომისიამ განიხილა წარმოდგენილი კორექტირებული დოკუმენტაცია და საჭიროდ ჩათვლალა ცვლილებების შეტანა

კომისიამ დაადგინა:

1. დამტკიცდეს ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ ქ. ბათუმში, მუსხელიშვილის ქ. №73-ში, სვიშევსკის ქ. №224-ში; ბარათაშვილის ქ. №12-ში; ბარათაშვილის ქ. №28-ში მდებარე მრავალსართულიანი/მრავალბინიანი სახლების სახურავების რეაბილიტაციის სამუშაოებისა და ქ. ბათუმში, თამარ მეფის გამზირი N5-სა და იოსებ გრიშაშვილის ჩიხი N1-ში სტიქიის შედეგად დაზიანებული საცხოვრებელი სახლების რეაბილიტაციის სამუშაოების შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის ჩატარების კორექტირებული სატენდერო დოკუმენტაცია.

სატენდერო მოდულში.

2. სატენდერო კომისიის აპარატს დაევალოს სისტემაში ატვირთოს წინამდებარე ოქმი და შეასრულოს შესაბამისი ცვლილება სატენდერო პირობებში

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

სულხან ევგენიმე

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

ჯემალ დიასამიძე

სატენდერო კომისიის წევრები:

სულხან ტყეშელიამე

დავით კასრაძე

ირაკლი გენძეხაძე

ზაზა ღორჯომელაძე

თენგიზ კორძაძე

ნუგზარ შერვაშიძე

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი:

მალხაზ მახარამე

მერი ლორთქიფანიძე