ა(ა)იპ გორის მუნიციპალიტეტის სასმელი წყლის სისტემების, წყალარინების, მელიორაციის ჭაბურღილებისა და სატუმბო სადგურების სამსახური (შემდგომში"სამსახური") პოლიეთილენის მილის შესადუღებელი აპარატის სახელმწიფო შესყიდვა

სატენდერო კომისიის სხდომის

ოქმი #1

სოფელი ბერბუკი

23 ივლისი 2019 წელი

სხდომა გაიმართა სამსახურის დირექტორის სამუშაო ოთახში.

სატენდერო კომისიის სხდომას ესწრებოდნენ:

- სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე ბონდო მარუაშვილი დირექტორი
- სატენდერო კომისიის წევრი რევაზ გიორგაძე სასმელი წყლის სისტემების მომსახურების განყოფილების
- სატენდერო კომისიის წევრი ლევან თოფჩიშვილი საფინანსო-ეკონომიკური განყოფილების უფროსი
- სატენდერო კომისიის წევრი ზაზა მუზაშვილი წყალარინების, სარწყავი სისტემების, ჭაბურღილების და სატუმბო სადგურების განყოფილების უფროსი

სატენდერო კომისიის აპარატის შემადგენლობა:

> აპარატის წევრი - ლიკა მეცხვარიშვილი - იურისტი - შესყიდვების მენეჯერი

სხდომას არ ესწრებოდა:

სატენდერო კომისიის წევრი - რამაზ ღონღამე - დირექტორის მოადგილე

დღის წესრიგი:

- 1. პოლიეთილენის მილის პირა-პირა შედუღების აპარატის გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით განხილვა (ოქმს თან ერთვის) და დამტკიცება; სატენდერო პირობების პროექტის შესყიდვის სავარაუდო ღირებულების განსაზღვრა;
- 3. ბიჯის ოდენობის განსაზღვრა;

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარემ სატენდერო კომისიას წარუდგინა ელექტრონულად შევსებული სატენდერო პირობების პროექტი.

კომისიამ დაადგინა:

- 1. სატენდერო კომისიის წევრებმა განიხილეს სატენდერო დოკუმენტაციის შინაარსი და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის #12 ბრძანების მე-15 მუხლის პირველი პუნქტის შესაბამისად დაადგინეს, რომ გამოცხადებულ იქნას ელექტრონული ტენდერი აუქციონის გარეშე.
- 2. შესყიდვის სავარაუდო ღირებულება განისაზღვროს **17500 (ჩვიდმეტი ათას ხუთასი)** ლარით დ.ღ.გ.-ს

- 3. ბიჯის ოდენობად განისაზღვროს 175 (ას სამოცდათხუთმეტი) ლარი;
- 4. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს ელექტრონული ტენდერის გამოცხადების პროცედურების განხორციელება.

სატენდერო კომისიის კომისიის თავმჯდომარე:

ბონდო მარუაშვილი

სატენდერო კომისიის კომისიის წევრები:

რევაზ გიორგაძე

ზაზა მუზაშვილი

ლევან თოფჩიშვილი

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი:

ლიკა მეცხვარიშვილი

July 2

m pray