"აივ ინფექცია/შიდსის" სახელმწიფო პროგრამების ფარგლებში ფარმაცევტული პროდუქტების სახელმწიფო შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის სატენდერო კომისიის სხდომის ო ქ მ ი No 107-1

ქ. თბილისი

(კახეთის გზატკეცილი #99)

15:30 სთ

9 ივლისი 2019 წელი

სხდომას ესწრეზოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: ამირან გამყრელიძე.

კომისიის წევრები: ალექსანდრე ტურძილაძე, ოთარ ნამიჭეიშვილი, ვლადიმერ გეთია, ხათუნა ზახაშვილი, მაია ალხაზაშვილი, გია ქობალია,

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი: კონსტანტინე გულუა.

კომისიის სხდომას არ ესწრებოდა: პაატა იმნაძე, ლელა სტურუა.

განხილვის საგანი:

"აივ ინფექცია/შიდსის" სახელმწიფო პროგრამების ფარგლებში "ფარმაცევტული პროდუქტების" (CPV33600000) სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) სატენდერო დოკუმენტაციის და სატენდერო განცხადების პროექტის, განმეორებით განხილვა-დამტკიცება.

მსჯელობა:

კომისიამ განიხილა "აივ ინფექცია/შიდსის" სახელმწიფო პროგრამების ფარგლებში "ფარმაცევტული პროდუქტების" (CPV33600000) ტექნიკური დოკუმენტაცია, რომლის ღირებულებაც ბოლოს განხორციელებული შესყიდვის გათვალისწინებით მიზანშეწონილად იქნა მიჩნეული განისაზღვროს 232750.00 (ორასოცდათორმეტი ათას შვიდასორმოცდაათი) ლარით დღგ-ს გათვალისწინებით.

კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილება:

- 1. "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ კანონის" შესაბამისად მე-12¹ მუხლის მე-4 პუნქტის შესაბამისად და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრმანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-15, მე-16 მუხლების საფუძველზე კომისიის კენჭისყრის შედეგების გათვალისწინებით (უკლებლივ ყველა წევრი დაეთანხმა) დამტკიცდეს სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაციის პირობები "ფარმაცევტული პროდუქტების" (CPV33600000) შესყიდვაზე წარმოდგენილი ტექნიკური დავალების მიხედვით.
- 2. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს 2019 წლის 9 ივლისს "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ

კანონის" მე-12¹ მუხლის მე-2 პუნქტის შესაბამისად უზრუნველყოს ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) გამოცხადება შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში. სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: ამირან გამყრელიძე კომისიის წევრები: ალექსანდრე ტურმილამე პაატა იმნამე ოთარ ნამიჭეიშვილი ვლადიმერ გეთია გია ქობალია ლალი ეზანოიძე ხათუნა ზახაშვილი ლელა სტურუა მაია ალხაზაშვილი

კომისიის აპარატის წევრი:

კონსტანტინე გულუა

5