ც ჰეპატიტის მართვის სახელმწიფო პროგრამის ფარგლებში სამედიცინო მოწყობილობების სახელმწიფო შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე სატენდერო კომისიის სხდომის

ოქმი No 110/1

ქ. თბილისი

(კახეთის გზატლ.#99)

14:00სთ

9 ივლისი 2019 წელი

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: ალექსანდრე ტურძილაძე.

კომისიის წევრები: გია ქობალია, ლალი ებანოიძე, მაია ალხაზაშვილი, ოთარ ნამიჭეიშვილი; ვლადიმერ გეთია, ხათუნა ზახაშვილი.

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი: ასმათ მეტრეველი.

კომისიის სხდომას არ ესწრებოდა კომისიის წევრი: პაატა იმნაძე, ლელა სტურუა.

## განხილვის საგანი:

"ც ჰეპატიტის მართვის" მართვის სახელმწიფო პროგრამის ფარგლებში სამედიცინო მოწყობილობების - CPV33100000 სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) სატენდერო დოკუმენტაციის და სატენდერო განცხადების პროექტის განხილვა-დამტკიცება.

## მსჯელობა:

კომისიამ განიხილა "ც ჰეპატიტის მართვის" მართვის სახელმწიფო პროგრამის ფარგლებში სამედიცინო მოწყობილობების - CPV33100000 ტექნიკური დოკუმენტაცია, რომლის ღირებულებაც განისაზღვრა მიმდინარე წელს გაფორმებული ხელშეკრულების ღირებულების შესაბამისად: 66760,00 (სამოცდაექვსიათას შვიდასსამოცი) ლარით დღგ-ს გათვალისწინებით.

## კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილება:

- 1. "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ კანონის" შესაბამისად მე-12¹ მუხლის მე-4 პუნქტის შესაბამისად და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრძანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-15, მე-16 მუხლების საფუძველზე კომისიის კენჭისყრის შედეგების გათვალისწინებით (უკლებლივ ყველა წევრი დაეთანხმა) დამტკიცდეს სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაციის პირობები სამედიცინო მოწყობილობების CPV33100000 შესყიდვაზე წარმოდგენილი ტექნიკური დავალების მიხედვით.
- 2. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს 2019 წლის 9 ივლისს "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ

კანონის" შესაბამისად მე-12¹ მუხლის მე-2 პუნქტის მიხედვით უზრუნველყოს ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) გამოცხადება შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

ალექსანდრე ტურბილაბე

·gh

კომისიის წევრეზი:

პაატა იმნაბე

ვლადიმერ გეთია

ოთარ ნამიჭეიშვილი

ლალი ეზანოიმე

გია ქობალია

ხათუნა ზახაშვილი 6. 813/3

ლელა სტურუა

მაია ალხაზაშვილი

3m

კომისიის აპარატის წევრი:

ასმათ მეტრეველი

s. And