ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მუდმივმოქმედი სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი №87-1

ქ. ბათუმი,

25 ივნისი, 2019 წ.

სხდომას ესწრებოდნენ: სულხან ევგენიძე - სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორი;

ჯემალ დიასამიძე - სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე;

დავით კასრაბე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის უფროსი;

ირაკლი გენძეხაძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფი-ნანსო-ეკონომიკური სამსახურის უფროსი;

ზაზა ღორჯომელამე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების უფროსი;

თენგიზ კორძაძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მონიტორინგისა და ტექნიკური ზედამხედველობის განყოფილების უფროსი;

ნუგზარ შერვაშიძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის განყოფილების უფროსი;

მარიკა ვარშალომიძე - სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების პირველი კატეგორიის უმცროსი სპეციალისტი;

მალხაზ მახარამე - სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

მერი ლორთქიფანიძე - სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების პირველი კატეგორიის უმცროსი სპეციალისტი.

სხდომას არ ესწრებოდა: სულხან ტყეშელიაბე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე.

დღის წესრიგი:

ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ გამოცხადებული ცივი პლასტის საღებავით ჰორიზონტალური საგზაო მონიშვნის სამუშაოების შესყიდვის (ღონისმიება: ცივი პლასტის საღებავით ჰორიზონტალური საგზაო მონიშვნის სამუშაოები) ელექტრონული ტენდერი აუქციონის გარეშე სატენდერო პირობების განმეორებით დამტკიცება და გამოცხადება.

მოისმინეს:

სატენდერო კომისიის წევრმა, ზაზა ღორჯომელაძემ, კომისიას მოახსენა, რომ ცივი პლასტის საღებავით ჰორიზონტალური საგზაო მონიშვნის სამუშაოების შესყიდვის ელექტრონული ტენდერი აუქცონის გარეშე (NAT190010315) დასრულდა უარყოფითი შედეგით, სწორედ ამიტომ, კომისიას წარუდგინა ცივი პლასტის საღებავით ჰორიზონტალური საგზაო მონიშვნის სამუშაოების შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) განმეორებით ჩატარების შესახებ განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტები.

კომისიამ დაადგინა:

- 1. დამტკიცდეს ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ ცივი პლასტის საღებავით ჰორიზონტალური საგზაო მონიშვნის სამუშაოების შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე განმეორებით ჩატარების სატენდერო პირობები და სატენდერო განცხადება;
- 2. განისაზღვროს შესყიდვის სავარაუდო ღირებულებად 414960,00 ლარი, შეთავაზების ფასის კლების ბიჯად 4150,00 ლარი (სავარაუ-დო ღირებულების 1%);
- 3. სატენდერო კომისიის აპარატს დაევალოს სისტემაში ელექტრონულად შევსებული ელექტრონული ტენდერის გამოცხადება.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: ლლანან ევგენიძე სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე: ჯემალ დიასამიძე სატენდერო კომისიის წევრები: დავით კასრამე ირაკლი გენძეხაძე ზაზა ღორჯომელაძე თენგიზ კორძაძე ნუგზარ შერვაშიძე სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი: მალხაზ მახარამე მარიკა ვარშალომიძე მერი ლორთქიფანიძე