მუდმივმოქმედი სატენდერო კომისიის სხდომის

ოქმი№2

ქ. თზილისი

17.05.2019 წ.

სხდომას უძღვებოდა სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე გიორგი კაკაურიძე **სხდომას ესწრებოდნენ** სატენდერო კომისიის წევრები ვახტანგ გარდაფხაძ

ვახტანგ გარდაფხაძე, მარიანა გამჯაშვილი, ზვიად ძაბირაძე, გოჩა მელიქიძე, მანუჩარ კეკენაძე, კახა სარალიძე, ალექსი ლოლიშვილი.

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი ნაილი კზილაძე

დღის წესრიგი

ქსელური მოწყობილობების სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით გამოცხადებულ ელექტრონულ ტენდერში NAT190009332 ცვლილების შეტანა.

განიხილეს და კენჭისყრის შედეგად ერთხმად დაადგინეს:

შევიდეს ცვლილება სატენდერო დოკუმენტაციის ტექნიკურ დავალებაში და ჩამოყალიბდეს თანდართულის სახით.

წინამდებარე სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი "წესის" მე-6 მუხლის მე-6 პუნქტის შესაბამისად ატვირთულ იქნას სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

კომისიის თავმჯდომარე		/გიორგი კაკაურიძე /
კომისიის წევრი	2 mg	/ მარიანა გამჯაშვილი /
კომისიის წევრი	1 3. Frit	/ გოჩა მელიქიძე /
კომისიის წევრი	Ulu 5	/კახა სარალიძე/
კომისიის წევრი	3. Junul	/ ვახტანგ გარდაფხაძე /
კომისიის წევრი	o. mogem	/ ალექსი ლოლიშვილი / ∫
კომისიის წევრი	teh	/ მანუჩარ კეკენაბე /
კომისიის წევრი	2 Au	/ ზვიად
ოქმი მოამზადა	E.gormoof	/წაილი კბილამე/