აჭარის არ ფინანსთა და ეკონომიკის სამინისტროს საქვეუწყებო დაწესებულება საავტომობილო გზებისა და სამელიორაციო სისტემების მართვის დეპარტამენტის

## სატენდერო კომისიის სხდომის

## ოქმი N162-2

ქ. ზათუმი.

21/03/2019 წელი.

დღის წესრიგი: ხელვაჩაურის, ქედის, შუახევისა და ხულოს მუნიციპალიტეტში ს/გზების ასფალტბეტონის საფარის ორმული შეკეთების სახელმწიფო შესყიდვაზე გამოცხადებულ ელექტრონულ ტენდერზე აუქციონის გარშე NAT190005524 ცვლილების შეტანა.

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე, დეპარტამენტის უფროსის მოადგილე- დავით ზექაია კომისიის წევრეზი:

- საფინანსო-საბუღალტრო სამსახურის უფროსი ზვიად ანანიძე.
- ტექნიკური სამსახურის უფროსი –მერაზ სანიკიძე.
- იურიდიული სამსახურის უფროსი მალხაზ ბოლქვამე
- მელიორაციის სამსახურის უფროსი რევაზ დევაძე.
- ლოჯისტიკის სამსახურის უფროსი როლანდი ზოლქვამე.
- სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის უფროსი (აპარატის წევრი) ზებურ ჩავლეიშვილი.

აპარატის წევრი:

სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის მე-2 კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი -ირინა ფუტკარამე

მომხსენებელი - ზ. ჩავლეიშვილი

მოისმინეს: მომხსენებელმა - ზ. ჩავლეიშვილმა აღნიშნა, რომ ელექტრონულ ტენდერზე აუქციონის გარეშე NAT190005524 (ხელვაჩაურის, ქედის, შუახევისა და ხულოს მუნიციპალიტეტში ს/გზების ასფალტბეტონის საფარის ორმული შეკეთება) სახელმწიფო შესყიდვაზე ტენდერის გამოცხდების დროს სატენდერო განცხადებაში დაშვებულია ტექნიკური უზუსტობა, კერმოდ: სატენდერო განცხადებაში, ველში - "წინადადება წარმოდგენილი უნდა იყოს" - ნაცვლად დღგ-ს ჩათვლით, დაფიქსირებულია დღგ-ს გარეშე.

აქედან გამომდინარე საჭიროა განხორციელდეს ცვლილება აღნიშნული ტენდერის სატენდერო განცხადებაში და დაფიქსირდეს შესაბამის ველში - "წინადადება წარმოდგენილი უნდა იყოს - დღგ-ს ჩათვლით"

კომისიის წევრებმა მხარი დაუჭირეს წარმოდგენილ ცვლილებას.

დაადგინეს: 1. განხორციელდეს ხელვაჩაურის, ქედის, შუახევისა და ხულოს მუნიციპალიტეტში ს/გზების ასფალტბეტონის საფარის ორმული შეკეთების სახელმწიფო შესყიდვაზე NAT190005524,

სატენდერო განცახდებაში წარმოდგენილი ცვლილება და სატენდერო წინადადების ფასი წამოდგენილი იქნას დღგ-ს ჩათვლით.

2. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს უზრუნველყოს წინამდებარე ოქმის ატვირთვა ერთიან ელექტრონულ სისტემაში და შესაბამისი ცვლილებების განხორციელება.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

დავით ბექაია

კომისიის წევრები:

ზვიად ანანიძე

მალხაზ ზოლქვამე

მერაზ სანიკიძე

რევაზ დევამე

ზებურ ჩავლეიშვილი

როლანდი ზოლქვაძე

ირინა ფუტკარაძე

აპარატის წევრი: