სსიპ-გიორგი აზრამიშვილის სახელობის საქართველოს თავდაცვის სამინისტროს სამხედრო ჰოსპიტალი სამედიცინო მოწყობილობების CPV33100000 სახელმწიფო შესყიდვა აუქციონის გარეშე მიმდინარე ელექტრონული ტენდერით სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი №1

დაფინანსების წყარო - კანონმდებლობით ნებადართული სხვა შემოსავლები

ქ.გორი

04 მარტი 2019 წელი

კომისიის სხდომას ესწრეზოდნენ:

კომისიის თავმჯდომარე:

ნოდარ ჩიმაკაძე - სამხედრო ჰოსპიტალის ადმიწისტრაციის უფროსი.

კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

ედუარდ თხილაიშვილი - სამედიცინო ხარისხის სამსახურის უფროსი.

კომისიის წევრი:

ნუგზარ ზარანდია - სამხედრო ჰოსპიტალის ფინანსების მართვის და სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის უფროსი.

აპარატის წევრები:

ეკატერინე ზერძენიშვილი - სამხედრო ჰოსპიტალის ფინანსეზის მართვის და სახელმწიფო შესყიდვეზის სამსახურის მთავარი სპეციალისტი (შესყიდვეზი).

გვანცა შაშვიაშვილი - სამხედრო ჰოსპიტალის ფინანსების მართვის და სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის მთავარი სპეციალისტი (შესყიდვები).

ლევან ხალიშვილი-უფროსი სპეციალისტი (სახელმწიფო შესყიდვები).

კომისიის სხდომას არ ესწრებოდა:

კუკური გოცამე - სამხედრო ჰოსპიტალის მთავარი სპეციალისტი (იურისტი).

დღის წესრიგი:

სამედიცინო სახარჯი მასალების (34 400 ლარი) შესყიდვის მიზნით სისტემაში ელექტრონულად შევსებული სატენდერო პირობების განხილვა და დამტკიცება.

განხილვა:

სატენდერო კომისიის წევრებმა სატენდერო კომისიას წარუდგინა სისტემაში ელექტრონულად შევსებული სატენდერო პირობების პროექტი.

სატენდერო კომისიის წევრებმა განიხილეს წარმოდგენილი დოკუმენტაცია, ერთხმად დაეთანხმნენ და აღნიშნიშნეს, რომ იგი შეესაბამება "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ" საქართველოს კანონის და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის N12 ბრმანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მოთხოვნებს.

კომისიამ დაადგინა

1. დამტკიცდეს სამედიცინო სახარჯი მასალების შესყიდვის მიზნით, აუქციონის გარეშე მიმდინარე ელექტრონული ტენდერის სისტემაში ელექტრონულად შევსებული სატენდერო პირობების პროექტი;

2. სატენდერო კომისიის აპარატმა უზრუნველყოს აუქციონის გაერშე მიმდინარე ელექტრონული ტენდერისჩატარების სატენდერო დოკუმენტაციის გამოქვეყნება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში https://tenders.procurement.gov.ge.

კომისიის თავმჯდომარე:

კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

კომისიის წევრი:

აპარატის წევრები:

/წ.ჩიმავაშე/

/n.mbomsogaomo/

/b. %sრsboos/

ე.ბერძენიშვილი/

/๑ สิ่งสือดงสือดุเกิด/

/m.bsmoggomo/