სსიპ ლ. საყვარელიძის სახ. დაავადებათა კონტროლისა და საზოგადოებრივი ჯანმრთელობის ეროვნული ცენტრი

დაფინანსების წყარო

"საქართველოს 2019 წლის სახელმწიფო ბიუჯეტის შესახებ" საქართველოს კანონი "დაავადებათა კონტროლისა და ეპიდემიოლოგიური უსაფრთხოების პროგრამის მართვა" სახელმწიფო პროგრამის

ფარგლებში

მისამართიანი აზრეზის CPV 44423460

შესყიდვა

ოქმი No46-1

28 თებერვალი 2019 წელი 14:30სთ თბილისი, კახეთის გზატკეცილი #99

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე - ტარიელ ჭანტურიპე.

სატენდერო კომისიის წევრები - ალექსანდრე ტურძილაძე, ოთარ ნამიჭეიშვილი, კონსტანტინე ოჩიგავა, შორენა ჭილაშვილი, კახაბერ ფირცხალაიშვილი.

სატენდერო კომისიის სხდომას არ ესწრება სატენდერო კომისიის წევრი ლალი ებანოიძე.

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი: ნინო აბაზაშვილი.

განხილვის საგანი:

"დაავადებათა კონტროლისა და ეპიდემიოლოგიური უსაფრთხოების პროგრამის მართვა" სახელმწიფო პროგრამის ფარგლებში მისამართიანი აბრების (CPV 44423460) შესყიდვის მიზნით სატენდერო დოკუმენტაციის შემუშავება - დამტკიცება, ელექტრონული ტენდერის გამოცხადება.

მსჯელობა:

"დაავადებათა კონტროლისა და ეპიდემიოლოგიური უსაფრთხოების პროგრამის მართვა" სახელმწიფო პროგრამის ფარგლებში სატენდერო კომისიის წევრებმა განიხილეს მისამართიანი აბრების (CPV 44423460) ტექნიკური დოკუმენტაცია, რომლის ღირებულებაც 2019 წლის წლიური გეგმისა და ბაზრის კვლევის მიხედვით შეადგენს 4120,00 (ოთხიათას ასოცი) ლარს.

კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილება:

1 "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ კანონის" შესაბამისად მე-12¹ მუხლის მე-4 პუნქტის შესაბამისად და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრძანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-15 და მე-16 მუხლების საფუძველზე კომისიის კენჭისყრის შედეგების გათვალისწინებით (უკლებლივ ყველა წევრი დაეთანხმა) დამტკიცდეს მისამართიანი აბრების (CPV 44423460) შესყიდვის სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაციის პირობები ტექნიკური დავალების მიხედვით.

2. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს 2019 წლის 28 თებერვალს "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ" კანონის მე-12¹ მუხლის მე-2 პუნქტის მიხედვით უზრუნველყოს მისამართიანი აბრების (CPV 44423460)

ლარის (დღგ-ს გათვალისწინებით) ღირებულების 4120,00 (ოთხიათას ასოცი) შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) გამოცხადება შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში. სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: ტარიელ ჭანტურიძე ალექსანდრე ტურძილაძე კომისიის წევრები: ოთარ ნამიჭეიშვილი კონსტანტინე ოჩიგავა ლალი ებანოიძე შორენა ჭილაშვილი კახაბერ ფირცხალაიშვილი

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი:

ნინო აბაზაშვილი