ა(ა)იპ გორის მუნიციპალიტეტის სასმელი წყლის სისტემების, წყალარინების, მელიორაციის ჭაბურღილებისა და სატუმბო სადგურების სამსახური (შემდგომში"სამსახური")

სამსახურის ბალანსზე არსებული ავტოტრანსპორტის შეკეთების და ტექნიკური მომსახურების სახელმწიფო

სატენდერო კომისიის სხდომის

ოქმი #2

სოფელი ბერბუკი

15 თებერვალი 2019 წელი

11 年11月11日

后是"你还不能找到我

სხდომა გაიმართა სამსახურის დირექტორის სამუშაო ოთახში.

სატენდერო კომისიის სხდომას ესწრებოდნენ:

- > სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე ბონდო მარუაშვილი დირექტორი
- სატენდერო კომისიის წევრი რამაზ ღონღაძე დირექტორის მოადგილე
- > სატენდერო კომისიის წევრი რევაზ გიორგამე სასმელი წყლის სისტემების მომსახურების განყოფილების
- სატენდერო კომისიის წევრი ლევან თოფჩიშვილი საფინანსო-ეკონომიკური განყოფილების უფროსი

სატენდერო კომისიის აპარატის შემადგენლობა:

აპარატის წევრი - გიორგი ნასყიდაშვილი - იურისტი - შესყიდვების მენეჯერი

სხდომას არ ესწრებოდა:

≻ სატენდერო კომისიის წევრი - ზაზა მუზაშვილი - წყალარინების, სარწყავი სისტემების, ჭაბურღილების და სატუმბო სადგურების განყოფილების უფროსი

დღის წესრიგი:

სამსახურის ბალანსზე არსებული ავტოტრანსპორტის შეკეთების და ტექნიკური მომსახურების სახელმწიფო 1. შესყიდვის მიზნით გამოცხადებული ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე NAT190002829 შესატანი

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრმა გიორგი ნასყიდაშვილმა სატენდერო კომისიას მოახსენა, რომ პრესკურანტში ფასების დაჯამებისას ფორმულებში მოხდა შეცდომა, რის გამოც საქონლის და მომსახურების დაჯამერა ვერ მოხერხდა სწორად. კერძოდ, პრეისკურანტის მთლიანი ღირებულება უნდა იყოს **204331 (ორას ოთხი** ათას სამას ოცდადათერთმეტი) ლარი ნაცვლად 161869 (ასსამოცდაერთი ათას რვაას სამოცდაცხრა ლარი) ლარისა. კომისიამ დაადგინა:

- 1. სატენდერო კომისიის წევრებმა, სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის #12 ბრმანების მე-19 მუხლის პირველი პუნქტის შესაბამისად, განიხილეს და დაამტკიცეს სატენდერო დოკუმენტაციის რედაქტირებული შინაარსი.
- 2. ზემოთ აღნიშნულ გადაწყვეტილებას დაეთანხმა სატენდერო კომისიის დამსწრე ყველა წევრი. 3. სატენდერო კომისიის გადაწყვეტილებით სატენდერო კომისიის აპარატმა უნდა უზრუნველყოს წინამდებარე ოქმისა და წერილის ატვირთვა სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში კანონმდებლობით გათვალისწინებული წესის შესაბამისად.

სატენდერო კომისიის კომისიის თავმჯდომარე:

ბონდო მარუაშვილი

სატენდერო კომისიის კომისიის წევრები:

რამაზ ღონღაძე

რევაზ გიორგაძე

ზაზა მუზაშვილი

ლევან თოფჩიშვილი

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი:

გიორგი ნასყიდაშვილი