სსიპ-გიორგი აბრამიშვილის სახელობის საქართველოს თავდაცვის სამინისტროს სამხედრო ჰოსპიტლი ელექტრონული ტენდერის საშუალებით (აუქციონის გარეშე) ფარმაცევტული პროდუქტის CPV 33600000 შესყიდვის სატენდერო კომისიის სხდომის **ოქმი №2** დაფინანსების წყარო - სახელმწიფო ბიუჯეტი

### NAT190002226

#### ქ.გორი

კომისიის სხდომას ესწრებოდნენ:

01 თებერვალი 2019 წელი

კომისიის თავმჯდომარე:

ნოდარ ჩიმაკაძე-სამხედრო ჰოსპიტალის ადმინისტრაციის უფროსი.

კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

ედუარდ თხილაიშვილი - სამედიცინო ხარისხის სამსახურის უფროსი. კომისიის წევრი:

ნუგზარ ზარანდია - სამხედრო ჰოსპიტალის ფინანსების მართვის და სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის უფროსი.

კუკური გოცაძე - სამხედრო ჰოსპიტალის მთავარი სპეციალისტი (იურისტი). აპარატის წევრები:

**ეკატერინე ბერძენიშვილი - სამხედრო** ჰოსპიტალის ფინანსების მართვის და სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის მთავარი სპეციალისტი (შესყიდვები).

გვანცა შაშვიაშვილი - სამხედრო ჰოსპიტალის ფინანსების მართვის და სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის მთავარი

ლევან ხალიშვილი - უფროსი სპეციალისტი (შესყიდვები).

### დღის წესრიგი:

რეაქტივების და კონტრასტული ნივთიერებების CPV33696000 სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით გამოცხადებული ელექტრონული

# სატენდერო კომისიამ განიხილა:

სატენდერო კომისიამ განიხილა სატენდერო დოკუმენტაციის 1.2 პუნქტის ჩანაწერი და მიზანშეწონილად მიიჩნია დაკორექტირდეს და ჩამოყალიბდეს შემდეგი რედაქციით:

"1. შესყიდვის ობიექტის დასახელება და რაოდენობა იხილეთ თანდართულ ფაილში;

2. ჯამური ღირებულების კლებამ არ უნდა გამოიწვიოს დანართში მოცემული ერთეულის ფასების ზრდა."

# კომისიამ დაადგინა:

შევიდეს ცვლილება სატენდერო დოკუმენტაციაში და ჩამოყალიბდეს ზემოაღნიშნული რედაქციით.

2. სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის№12 ბრმანებით "ელექტრონული ტენდერის

ჩატარების წესი"-ს მე-6 მუხლის მე-6 პუნქტის შესაბამისად სატენდერო კომისიის აპარატმა უზრუნველყოს სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმის ერთიან ელექტრონულ სისტემაში განთავსება დამსწრე კომისიის წევრების ხელმოწერისთანავე.

კომისიის თავმჯდომარე:

კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

კომისიის წევრები:

აპარატის წევრები:

🚊 /ნ.ჩიმაკაძე/

/ე.თხილაიშვილი/

/ნ.ზარანდია/

/3.გოცამე/

ე.ბერძენიშვილი/

/გ.შაშვიაშვილი/

ლ.ხალიშვილი/