სსიპ-გიორგი აბრამიშვილის სახელობის საქართველოს თავდაცვის სამინისტროს სამხედრო ჰოსპიტალი ელექტრონული ტენდერის საშუალებით (აუქციონის გარეშე) ფარმაცევტული პროდუქტის (რეაქტივები) CPV33600000 სახელმწიფო შესყიდვა სატენდერო კომისიის სხდომის **ოქმი №1** დაფინანსების წყარო - სახელმწიფო ბიუჯეტი

ქ.გორი

კომისიის სხდომას ესწრებოდნენ:

კომისიის თავმჯდომარე:

ნოდარ ჩიმაკაძე - სამხედრო ჰოსპიტალის ადმინისტრაციის უფროსი.

კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

ედუარდ თხილაიშვილი - სამედიცინო ხარისხის სამსახურის უფროსი.

კომისიის წევრები:

ნუგზარ ზარანდია - სამხედრო ჰოსპიტალის ფინანსების მართვის და სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის უფროსი.

კუკური გოცაძე - სამხედრო ჰოსპიტალის მთავარი სპეციალისტი (იურისტი). აპარატის წევრები:

ეკატერინე ბერძენიშვილი - სამხედრო ჰოსპიტალის ფინანსების მართვის და სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის მთავარი სპეციალისტი (შესყიდვები).

გვანცა შაშვიაშვილი - სამხედრო ჰოსპიტალის ფინანსების მართვის და სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის მთავარი

ლევან ხალიშვილი - უფროსი სპეციალისტი (სახელმწიფო შესყიდვები).

დღის წესრიგი:

- წინამოსამზადებელი სამუშაოს ანგარიშის განხილვა;
- სატენდერო დოკუმენტაციის განხილვა და დამტკიცება; 2.
- ტენდერის ჩატარებაზე განცხადების ტექსტის დამტკიცება. 3.

მოისმინეს:

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრის ინფორმაცია, რომელმაც აღნიშნა, რომ კომისიის წევრებს გადაეცათ სატენდერო კომისიის აპარატის მიერ მომზადებული სატენდერო დოკუმენტაცია: ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) ჩატარების შესახებ სატენდერო განცხადების და სახელმწიფო შესყიდვის შესახებ ხელშეკრულების პროექტები.

კომისიის წევრებმა მოიწონეს და დადებითად შეაფასეს ელექტრონული ტენდერის ჩატარების სატენდერო დოკუმენტაციის და ხელშეკრულების პროექტი. ბაზრის კვლევის შედეგების საფუძველზე შესყიდვის ობიექტის სავარაუდო ღირებულებად

დაადგინეს:

1. დამტკიცდეს წარდგენილი სატენდერო დოკუმენტაციისა და განცხადების ტექსტის პროექტები;

2. სატენდერო კომისიის აპარატმა უზრუნველყოს აუქციონის გაერშე მიმდინარე ელექტრონული ტენდერის ჩატარების გამოქვეყნება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან https://tenders.procurement.gov.ge. ელექტრონულ სისტემაში

კომისიის თავმჯდომარე:

კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

კომისიის წევრები:

აპარატის წევრები:

/ნ.ჩიმაკაძე/ /ე.თხილაიშვილი/

31 იანვარი 2019 წელი

- /6.936350003/

/კ.გოცაბე/

/ე.ზერმენიშვილი/

/გ.შაშვიაშვილი/ /ლ.ხალიშვილი/