სსიპ-გიორგი აბრამიშვილის სახელობის საქართველოს თავდაცვის სამინისტროს სამხედრო ჰოსპიტალი ელექტრონული ტენდერის საშუალებით (აუქციონის გარეშე) ფარმაცევტული პროდუქტის CPV33600000 სახელმწიფო შესყიდვა სატენდერო კომისიის სხდომის **ოქმი №**1

დაფინანსების წყარო - სახელმწიფო ბიუჯეტი

ქ.გორი

18 იანვარი 2019 წელი

კომისიის სხდომას ესწრებოდნენ:

კომისიის თავმჯდომარე:

ნოდარ ჩიმაკაძე- სამხედრო ჰოსპიტალის ადმინისტრაციის უფროსი.

კომისიის წევრი:

ნუგზარ ზარანდია - სამხედრო ჰოსპიტალის ფინანსების მართვის და სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის უფროსი. კუკური გოცამე - სამხედრო ჰოსპიტალის მთავარი სპეციალისტი (იურისტი)-

აპარატის წევრები:

ეკატერინე ბერძენიშვილი - სამხედრო ჰოსპიტალის ფინანსების მართვის და სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის მთავარი სპეციალისტი (შესყიდვები).

გვანცა შაშვიაშვილი - სამხედრო ჰოსპიტალის ფინანსების მართვის და სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის მთავარი სპეციალისტი (შესყიდვები).

ლევან ხალიშვილი - უფროსი სპეციალისტი (შესყიდვები).

სხდომას არ ესწრებოდა: კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

ნანა ბუჟღულაშვილი - სამედიცინო ხარისხის სამსახურის მთავარი სპეცილისტი (ხარისხი); დღის წესრიგი:

- წინამოსამზადეხელი სამუშაოს ანგარიშის განხილვა;
- 2. სატენდერო დოკუმენტაციის განხილვა და დამტკიცება;
- 3. ტენდერის ჩატარებაზე განცხადების ტექსტის დამტკიცება.

მოისმინეს:

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრის ინფორმაცია, რომელმაც აღნიშნა, რომ კომისიის წევრებს გადაეცათ სატენდერო აპარატის მიერ მომზადებული დოკუმენტაცია: ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) ჩატარების შესახებ სატენდერო განცხადების და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტი. კომისიის წევრებმა მოიწონეს და დადებითად შეაფასეს ელექტრონული ტენდერის ჩატარების სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტი. ბაზრის კვლევის შედეგის საფუძველზე შესყიდვის ობიექტის სავარაუდო ღირებულებად განისაზღვრა 40 876,00 ლარი.

დაადგინეს: 1. დამტკიცდეს წარდგენილი სატენდერო დოკუმენტაციისა და განცხადების ტექსტის პროექტები;

2. სატენდერო კომისიის აპარატმა უზრუნველყოს ელექტრონული ტენდერის(აუქციონის გარეშე) ჩატარების სატენდერო დოკ:უმენტაციის გამოქვეყნება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში https://tenders.procurement.gov.ge.

კომისიის თავმჯდომარე:

კომისიის წევრები:

აპარატის წევრები:

/6.8s6s6@ns/

ქე.ბერძენიშივლი/

/გ.შაშვიაშვილი/