სსიპ-გიორგი აზრამიშვილის სახელობის საქართველოს თავდაცვის სამინისტროს სამხედრო ჰოსპიტალი ელექტრონული ტენდერის საშუალებით (აუქციონის გარეშე) სამედიცინო მოწყობილობების CPV33100000 სახელმწიფო შესყიდვა სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი N1

დაფინანსების წყარო - კანონმდებლობით ნებადართული სხვა შემოსაველბი

ქ.გორი

18 იანვარი 2019 წელი

კომისიის სხდომას ესწრებოდნენ:

კომისიის თავმჯდომარე:

ნოდარ ჩიმაკაბე - სამხედრო ჰოსპიტალის ადმინისტრაციის უფროსი.

კომისიის წევრი:

ნუგზარ ზარანდია - სამხედრო ჰოსპიტალის ფინანსების მართვის და სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის უფროსი. კუკური გოცაძე - სამხედრო ჰოსპიტალის მთავარი სპეციალისტი (იურისტი).

აპარატის წევრები:

ეკატერინე ბერძენიშვილი - სამხედრო ჰოსპიტალის ფინანსების მართვის და სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის მთავარი სპეციალისტი (შესყიდვები).

გვანცა შაშვიაშვილი - სამხედრო ჰოსპიტალის ფინანსების მართვის და სახელმწიფო შესყიდვების სამსახურის მთავარი სპეციალისტი (შესყიდვები).

ლევან ხალიშვილი - უფროსი სპეციალისტი (შესყიდვები)

კომისიის სხდომას არ ესწრეზოდა კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

ნანა ბუჟღულაშვილი - სამედიცინო ხარისხის სამსახურის მთავარი სპეცილისტი (ხარისხი);

დღის წესრიგი:

- წინამოსამზადებელი სამუშაოს ანგარიშის განხილვა;
- სატენდერო დოკუმენტაციის განხილვა და დამტკიცება;
- ტენდერის ჩატარებაზე განცხადების ტექსტის დამტკიცება.

მოისმინეს:

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრის ინფორმაცია, რომელმაც აღნიშნა, რომ კომისიის წევრებს გადაეცათ სატენდერო აპარატის მიერ მომზადებული სატენდერო დოკუმენტაცია: ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) ჩატარების შესახებ სატენდერო განცხადების და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტი.

კომისიის წევრებმა მოიწონეს და დადეზითად შეაფასეს ელექტრონული ტენდერის ჩატარების სატენდერო განცხადების და დოკუმენტაციის პროექტი. ბაზრის კვლევის შედეგების საფუშველზე შესყიდვის ობიექტის სავარაუდო ღირებულებად განისაზღვრა 173 000,00 ლარი.

დაადგინეს:

დამტკიცდეს წარდგენილი სატენდერო დოკუმენტაციისა და განცხადების ტექსტის პროექტები;

2. სატენდერო კომისიის აპარატმა უზრუნველყოსელექტრონული ტენდერის(აუქციონის გარეშე) ჩატარების სატენდერო დოკუმენტაციის გამოქვეყნება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში https://tenders.procurement.gov.ge.

კომისიის თავმჯდომარე:

კომისიის წევრები:

აპარატის წევრები:

/წ.ჩიმაკამე/

/ნ.ზარანდია/

ქე.ბერძენიშივლი/