

ელექტრონული ტენდერის საშუალებით ქ. თბილისის მუნიციპალიტეტის კრწანისის რაიონის ტერიტორიაზე კოტე აფხაზის ქუჩა №32-ში შ.შ.მ. პირთათვის ღია ადაპტირებული ლიფტის მოწყობის სახელმწიფო შესყიდვის სატენდერო კომისიის სხდომის



ქ. თზილისი

17 იანვარი 2019 წელი

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

ლევან ჯაფარიძე - ქ. თბილისის მუნიციპალიტეტის კრწანისის რაიონის გამგეობის პირველადი სტრუქტურული ერთეულის ხელმძღვანელი (გამგებელი).

სატენდერო კომისიის წევრები:

არჩილ ჩარგეიშვილი - ქ. თბილისის მუნიციპალიტეტის კრწანისის რაიონის გამგეობის პირველადი სტრუქტურული ერთეულის ხელმძღვანელის მოადგილე (გამგებლის მოადგილე);

დავით ხერხეულიძე - ქ. თზილისის მუნიციპალიტეტის კრწანისის რაიონის გამგეობის საბიუჯეტო- საფინანსო და შესყიდვების განყოფილების მეორადი სტრუქტურული ერთეულის ხელმძღვანელი (განყოფილების უფროსი);

დავით კვინტრაძე - ქ. თზილისის მუნიციპალიტეტის კრწანისის რაიონის გამგეობის ინფრასტრუქტურული პროექტების მართვისა და პროექტირების გაწყოფილების მეორადი სტრუქტურული ერთეულის ხელმძღვანელი (გაწყოფილების უფროსი);

დავით კავთიაშვილი - ქ. თბილისის მუნიციპალიტეტის კრწანისის რაიონის გამგეობის იურიდიული განყოფილების მეორადი სტრუქტურული ერთეულის ხელმძღვანელი (განყოფილების უფროსი).

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრები:

შალვა გათიკაშვილი - საბიუჯეტო-საფინანსო და შესყიდვების განყოფილების უფროსი სპეციალისტი; გიორგი მერლანი - საბიუჯეტო-საფინანსო და შესყიდვების განყოფილების უფროსი სპეციალისტი;

დღის წესრიგი

სატენდერო კომისიის წევრმა არჩილ ჩარგეიშვილმა კომისიის წევრებს გააცნო ელექტრონული ტენდერის საშუალებით ქ. თბილისის მუნიციპალიტეტის კრწანისის რაიონის ტერიტორიაზე კოტე აფხაზის ქუჩა №32-ში შ.შ.მ. პირთათვის ღია ადაპტირებული ლიფტის მოწყობის სახელმწიფო შესყიდვის საჭიროება და მასთან დაკავშირებული საკითხები.

არჩილ ჩარგეიშვილმა კომისიის წევრებს გააცნო ელექტორნულ ტენდერში (აუქციონის გარეშე) ასატვირთი დოკუმენტაცია და ტექნიკური დავალება.

ზემოთ ხსენებული შესყიდვისთვის გათვალისწინებულია 49 281(ორმოცდაცხრა ათას ორასოთხმოცდაერთი) ლარი.

დაადგინეს:

1. დამტკიცდეს ელექტრონული ტენდერით (აუქციონის გარეშე) შესასყიდი სამუშაოების ტექნიკური დავალება;

2. დამტკიცდეს ელექტრონულ ტენდერში (აუქციონის გარეშე) ასატვირთი დოკუმენტაცია.

კომისიის თავმჯდომარე :

ლევაწ ჯაფარიმე

კომისიის წევრეზი:

არჩილ ჩარგეიშვილი

დავით ხერხეულიძე

დავით კვინტრამე

დავით კავთიაშვილი

კომისიის აპარატის წევრები

შალვა გათიკაშვილი

გიორგი მერლანი_