## ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მუდმივმოქმედი სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი №11-1

ქ. ზათუმი,

16 იანვარი, 2019 წ.

სხდომას ესწრებოდნენ: სულხან ევგენიბე - სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორი;

ჯემალ დიასამიძე - სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე;

ვლადიმერ ხინთიბიძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქა-ლაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე;

დავით კასრაძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის უფროსი;

ირაკლი გენძეხაძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფი-ნანსო-ეკონომიკური სამსახურის უფროსი;

ზაზა ღორჯომელაძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების უფროსი;

თენგიზ კორძაძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მონიტორინგისა და ტექნიკური ზედამხედველობის განყოფილების უფ-როსი;

ნუგზარ შერვაშიძე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის განყოფილების უფროსი;

მალხაზ მახარაძე - სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი;

მარიკა ვარშალომიძე - სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების პირველი კატეგორიის უმცროსი სპეციალისტი;

თორნიკე ბერიძე - სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების პირველი კატეგორიის უმცროსი სპეციალისტი;

მერი ლორთქიფანიძე - სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების პირველი კატეგორიის უმცროსი სპეციალისტი.

სხდომას არ ესწრებოდა: სულხან ტყეშელიაბე - სატენდერო კომისიის წევრი, ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე.

დღის წესრიგი:

ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმარ-თველოს" მიერ ქ. ბათუმში, ქუჩების გარე განათების სამუშაოების შესყიდვის (ღონისმიება: ქუჩების გარე განათება) ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე სატენდერო პირობების დამტკიცება და გამოცხადება.

მოისმინეს:

სატენდერო კომისიის წევრმა, ზაზა ღორჯომელაძემ კომისიას წარუდგინა ქ. ბათუმში, ქუჩების გარე განათების სამუშაოების შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე ჩატარების შესახებ განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტები.

კომისიამ დაადგინა:

- 1. დამტკიცდეს ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ ქ. ბათუმში, ქუჩების გარე განათების სამუშაოების შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე ჩატარების სატენდერო პირობები და სატენდერო განცხადება;
- 2. განისაზღვროს შესყიდვის სავარაუდო ღირებულებად 450584,00 ლარი, შეთავაზების ფასის კლების ბიჯად 4506,00 ლარი (სავარაუდო ღირებულების 1%);
- 3. სატენდერო კომისიის აპარატს დაევალოს სისტემაში ელექტრონულად შევსებული ელექტრონული ტენდერის გამოცხადება.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: აულხან ეცგენიძე სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე: ჯემალ დიასამიძე სატენდერო კომისიის წევრები: ვლადიმერ ხინთიბიძე დავით კასრამე ირაკლი გენძეხაძე ზაზა ღორჯომელამე თენგიზ კორძაძე ნუგზარ შერვაშიძე სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი: მალხაზ მახარაძე მარიკა ვარშალომიძე თორნიკე ზერიძე