ააიპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის კეთილმოწყობის სამსახურის

სატენდერო კომისიის სხდომის

ოქმი №1

ქ.მცხეთა

10 იანვარი 2019 წელი

კომისიის შემადგენლობა:

გიორგი თალაშვილი

ააიპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის კეთილმოწყობის სამსახურის დირექტორის პირველი მოადგილე, კომისიის თავმჯდომარე;

გიორგი არდაზიანი

ააიპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის კეთილმოწყობის სამსახურის დირექტორის მოადგილე, კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე;

ნოდარ მჭედლიშვილი

ააიპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის კეთილმოწყობის სამსახურის ტერიტორიული ერთეულების განყოფილების უფროსი -

კომისიის წევრი;

აკაკი კაპანაძე

ააიპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის კეთილმოწყობის სამსახურის ქალაქ მცხეთის განყოფილების უფროსი - კომისიის წევრი;

მირიან კაპანაძე

ააიპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის კეთილმოწყობის სამსახურის ტერიტორიული ერთეულების გარე განათების მენეჯერი -

კომისიის წევრი;

ზურაბ იმერლიშვილი

ააიპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის კეთილმოწყობის სამსახურის ქალაქ მცხეთის გარე განათების მენეჯერი - კომისიის წევრი;

ვლადიმერ ყამბეგაშვილი

ააიპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის კეთილმოწყობის სამსახურის ა/ფარეხის მენეჯერი - კომისიის წევრი;

სატენდერო კომისიის აპარატი:

თამარ ოზგაიძე

ააიპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის კეთილმოწყობის სამსახურის შესყიდვების მთ.სპეციალისტი;

ეკა ჭიკაიმე

ააიპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის კეთილმოწყობის სამსახურის

შესყიდვების სპეციალისტი

დღის წესრიგი:

ააიპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის კეთილმოწყობის სამსახურის მიერ ელექტროენერგიის გამანაწილებელი და საკონტროლო აპარატურის (CPV31200000) სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით

გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტის განხილვადამტკიცება;

სატენდერო კომისიამ დაადგინა:

დამტკიცდეს ააიპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის კეთილმოწყობის სამსახურის მიერ ელექტროენერგიის გამანაწილებელი და საკონტროლო აპარატურის შესყიდვის მიზნით გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტი.

დამტკიცების შემდგომ სატენდერო კომისიის აპარატმა დროულად უზრუნველყოს ელექტრონული ტენდერის ჩატარების შესახებ განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის გამოქვეყნება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში

კომისიის სხდომას ესწრეზოდნენ:

კომისიის თავმჯდომარე:

კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

წევრები:

გ.თალაშვილი

გარდაზიანი

ნ.მჭედლიშვილი

ა.კაპანამე

მ.კაპანაძე

ზ.იმერლიშვილი

ვ.ყამბეგაშვილი

კომისიის აპარატის წევრები:

a my my

თ.ოზგაიძე

ე.ჭიკაიბე