ქ. თბილისი 05 დეკემბერი 2023 წელი შპს "ფსიქიკური ჯანმრთელობის და ნარკომანიის პრევენციის ცენტრის" მიერ 2023 წლის საკუთარი შემოსავლების ფარგლებში ნარჩენების გატანის მომსახურების შესყიდვის მიზნით შექმნილი სატენდერო კომისიის სხდომის

## ოქმი № 1

სხდომას ესწრებოდნენ:

კომისიის თავმჯდომარე:

**ბორისი თაყაიშვილი** - შპს "ფსიქიკური ჯანმრთელობის და ნარკომანიის პრევენციის ცენტრის" გენერალური დირექტორი;

კომისიის წევრები:

**დავით ზურაბაშვილი** - შპს "ფსიქიკური ჯანმრთელობის და ნარკომანიის პრევენციის ცენტრის" დირექტორის მოადგილე;

გური მენაბდიშვილი - შპს "ფსიქიკური ჯანმრთელობის და ნარკომანიის პრევენციის ცენტრის" დირექტორის მოადგილე;

**ნინო ჭეიშვილი** - შპს "ფსიქიკური ჯანმრთელობის და ნარკომანიის პრევენციის ცენტრის" საფინანსო ეკონომიკური სამსახურის უფროსი;

მივლინები გამო სხდომას არ ესწრებოდა ვახტანგ კაზაზიშვილი - შპს "ფსიქიკური ჯანმრთელობის და ნარკომანიის პრევენციის ცენტრის" მატერიალურ-ტექნიკური უზრუნველყოფის სამსახურის უფროსი;

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი:

ირინე ყარაულაშვილი - შპს "ფსიქიკური ჯანმრთელობის და ნარკომანიის პრევენციის ცენტრის" საფინანსოეკონომიკური სამსახურის სახელმწიფო შესყიდვების განყოფილების უფროსი.

დღის წესრიგი

შპს "ფსიქიკური ჯანმრთელობის და ნარკომანიის პრევენციის ცენტრის" მიერ 2023 წლის საკუთარი შემოსავლების ფარგლებში ნარჩენების გატანის მომსახურების (CPV 90500000) შესყიდვის მიზნით სატენდერო დოკუმენტაციის განხილვა/დამტკიცება.

სატენდერო კომისიამ განიხილა შპს "ფსიქიკური ჯანმრთელობის და ნარკომანიის პრევენციის ცენტრის" მიერ 2023 წლის საკუთარი შემოსავლების ფარგლებში არასახიფათო ნარჩენებისა (ვადაგასული სახარჯი მასალის) გატანა განადგურების CPV90500000) შესყიდვის მიზნით კომისიის აპარატის მიერ შემუშავებული სატენდერო დოკუმენტაცია. აღინიშნა, რომ ტექნიკური დავალება (გასატანი/გასანადგურებელი პროდუქტის ჩამონათვალი და სავარაუდო რაოდენობა (1140 კილოგრამი და60 ლიტრი)განისაზღვრა ცენტრის ფარმაცევტული საქმიანობის სამსახურის უფროსის თამარ გოლოშვილის მოხსენებითი ბარათის საფუძველზე. ამავე მოხსენებითში ცენტრის გარემოს დაცვითი მმართველის ეკატერინე კურტანიძის მიერ გაკეთდა კომენტარი, სადაც აღნიშნულია, რომ ვადაგასული პროდუქტი არ სახიფათო ნარჩენებს და ექვემდებარება არასახიფათო ნარჩენების განადგურების მეთოდს და კლასიფიცირდება როგორც მუნიციპალური ნარჩენი. შესაბამისად ტექნიკური დოკუმენტაცია ჩამოყალიბდა ამ პოზიციის გათვალისწინებით. შემდეგ სატენდერო კომისია გაეცნო შესყიდვების განყოფილების ლოჯისტიკის მენეჯერის ირაკლი სუთიძის მიერ ჩატარებული ბაზრის კვლევის შედეგებს (კერძოდ კვლევა გაგზავნილი იქნა სამ კომპანიაში, ორი კომპანიისგან დაფიქსირდა თანხმობა ტექნიკურ დოკუმენტაციით განსაზღვრულ ყველა პირობაზე (ერთმა კომპანიამ უარი თქვა გასანადგურებელი პროდუქტის გარკვეული ნაწილის გატანაზე. შესაბამისად ,კომისიამ განიხილა ორი პრეეტენდენტის შემოთავაზება. პრეტენდენტი 1 - 500,00 ლარი; პრეტენდენტი 2 - ფასი დაფიქსირდა კილოგტრამებთან მიმართბაში,ერთი კილოგრამი 2 ლარი, რაც სავარაუდო რაოდენობიდან გამომდინარე, ჯამში შეადგენს 2000,00 ლარზე მეტს. ბაზრის კვლევის შედეგების გათვალისწინებით,კომისიამ მიზანშეწონილად მიიჩნია ტენდერში პრეტენდენტების მხრიდან განფასება წარმოდგენილი იქნას მომსახურების ერთეულთან მიმართებაში. მომსახურების გაწევის ვადაა არაუგვიანეს 2023 წლის 25 დეკემბრისა.

პროექტით ასევე განსაზღვრულია ფასწარმოქმნის ადეკვატურობის დამადასტურებელი დოკუმენტაციის სახე, წარმოდგენის პირობები და ვადა. ასევე აღინიშნა, რომ შესყიდვა შეთანხმდა სახელმწიფო შესყიდვის სააგენტოს შესაბამის სტრუქტურასთან.

კომისიამ დაადგინა:

- 1. დამტკიცდეს შპს "ფსიქიკური ჯანმრთელობის და ნარკომანიის პრევენციის ცენტრის" მიერ 2023 წლის საკუთარი შემოსავლების ფარგლებში არასახიფათო ნარჩენების გატანის (CPV90500000) შესყიდვის მიზნით კომისიის აპარატის მიერ შემუშავებული სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტი.
- 2. შესყიდვის სავარაუდო ღირებულება განისაზღვროს 500,00 (ხუთასი) ლარით დღგ-ს ჩათვლით.
- 3. შესყიდვის სპეციფიკურობის გათვალისწინებით საკონტაქტო პირად დამატებით განისაზღვროს ცენტრის ფარმაცევტული საქმიანობის სამსახურის უფროსი თამარ გოლოშვილი.

4. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს უზრუნველყოს ინტერნეტმომსახურებების შესყიდვის მიზნით, ერთიან ელექტრონულ სისტემაში ელექტრონული ტენდერის გამოცხადება "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესით" განსაზღვრული რეგულაციების შესაბამისად.

კომისიის თავმჯდომარე:

ბორის თაყაიშვილი -

კომისიის წევრები:

დავით ზურაბაშვილი -

გური მენაბდიშვილი -

ნინო ჭეიშვილი -

6 - fyntznomn

კომისიის აპარატის წევრი: ირინე ყარაულაშვილი - ი.ყ აბაუულაშვილი