ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მუდმივმოქმედი სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი №105-1

ქ. ბათუმი,

<u>სხდომას ესწრებოდნენ:</u>

01 დეკემბერი, 2023 წ.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

აკაკი ბერიბე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორი.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

სერგო კაკაბაბე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე.

სატენდერო კომისიის წევრები:

სულხან ტყეშელიამე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე.

ირაკლი გენძეხაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის უფროსი.

ნოდარ მირკვამე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" სამსახურის უფროსის მოვალეობის შემსრულებელი.

ზაზა ღორჯომელამე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების უფროსი; **ნუგზარ შერვაშიმე** - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის საპროექტოსახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის განყოფილების უფროსი.

სოფიკო სარჯველაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველო"-ს ადმინისტრაციის იურიდიული განყოფილების უფროსი.

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი:

ნატა ანთაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

მერი ლორთქიფანიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

მარიკა ვარშალომიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

არჩილ სურმანიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

სხდომას არ ესწრებოდნენ:

კახაბერ აღამანაშვილი - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილის მოვალეობის შემსრულებელი.

დღის წესრიგი:

ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის - ქ. ბათუმში, წყლის სისტემის მოწყობის სამუშაოების საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის შედგენა - სატენდერო პირობების დამტკიცება და გამოცხადება.

<u>მოისმინეს:</u>

სატენდერო კომისიის წევრმა ზაზა ღორჯომელამემ მოხსენებითი ბარათის (90-1423328108; 24/11/2023) საფუმველზე კომისიას წარუდგინა აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის - ქ. ბათუმში, წყლის სისტემის მოწყობის სამუშაოების საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის შედგენა - განცხადებისა და შესყილის საღარ

შესყიდვის სავარაუდო ღირებულების, ტექნიკური პარამეტრების და მოთხოვნის განსაზღვრის მიზნით ჩატარებული იქნა ბაზრის კვლევა. სატენდერო პირობები ელექტრონული ფოსტის საშუალებით გაეგზავნა სამ პოტენციურ მიმწოდებელს წინადადების წარმოდგენის თხოვნით.

მოთხოვნებს დაეთანხმა და წინადადებები წარმოადგინა ორმა კომპანიამ. სატენდერო კომისიის წევრებმა მიზანშეწონილად ჩათვალეს, რომ შესყიდვის სავარაუდო ღირებულებად განისაზღვროს 100000.00 ლარი, რომელიც არ აღემატება შესაბამისი ბაზრის კვლევის შედეგად მოკვლეულ (ადეკვატური, რეალისტური) ფასს.

კომისიამ განიხილა წარმოდგენილი პროექტი და მიიღო გადაწყვეტილება ტენდერის გამოცხადების შესახებ.

კომისიამ დაადგინა:

- დამტკიცდეს ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ ქ. ბათუმში, წყლის სისტემის მოწყობის სამუშაოების საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის შედგენა - შესყიდვის აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის ჩატარების სატენდერო პირობები და
- განისაზღვროს შესყიდვის სავარაუდო ღირებულებად 100000.00 ლარი, ხოლო შეთავაზების ფასის კლების ბიჯად 1000.00 ლარი (სავარაუდო ღირებულების 1%).
- სატენდერო კომისიის აპარატს დაევალოს წინამდებარე ოქმის განთავსება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

აკაკი ზერიძე

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

სერგო კაკაბაძე

კომისიის წევრები:

კახაბერ აღამანაშვილი

სულხან ტყეშელიაძე ნოდარ ძირკვაძე ირაკლი გენძეხაძე ზაზა ღორჯომელაძე ნუგზარ შერვაშიძე სოფიკო სარჯველაძე სატენდერო კომისიის აპარატის წევრები: ნატა ანთაძე m მერი ლორთქიფანიძე მარიკა ვარშალომიძე არჩილ სურმანიძე