## ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მუდმივმოქმედი სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი №104-1

ქ. ბათუმი

29 ნოემბერი, 2023 წ.

## სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

აკაკი ბერიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორი.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

სერგო კაკაბაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე.

სატენდერო კომისიის წევრები:

კახაბერ აღამანაშვილი - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე.

სულხან ტყეშელიაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე.

კეთილმოწყობის ირაკლი გენძეხაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის უფროსი.

ზაზა ღორჯომელაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების უფროსი; სოფიკო სარჯველაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველო"-ს ადმინისტრაციის იურიდიული განყოფილების უფროსი.

ნუგზარ შერვაშიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის საპროექტოსახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის განყოფილების უფროსი.

ნოდარ ძირკვაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის უფროსის მოვალეობის შემსრულებელი;

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი:

მარიკა ვარშალომიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

არჩილ სურმანიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

მერი ლორთქიფანიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

დღის წესრიგი:

ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ ქ. ბათუმში, სანიაღვრე ქსელების მიმდინარე მოვლა-ექსპლუატაციის სამუშაოების შესყიდვის აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის სატენდერო პირობების დამტკიცება და გამოცხადება.

მოისმინეს: სატენდერო კომისიის წევრმა, ზაზა ღორჯომელაძემ მოხსენებითი ბარათების (N90-142332560, 21.11.2023 წ.) საფუძველზე კომისიას წარუდგინა ქ. ბათუმში, სანიაღვრე ქსელების მიმდინარე მოვლა-ექსპლუატაციის **სამუშაოების შესყიდვის** აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტი.

შესყიდვის სავარაუდო ღირებულების, ტექნიკური პარამეტრების და მოთხოვნის განსაზღვრის მიზნით ჩატარებული იქნა ბაზრის კვლევა. სატენდერო პირობები ელექტრონული ფოსტის საშუალებით გაეგზავნა ორ პოტენციურ მიმწოდებელს წინადადების წარმოდგენის

მოთხოვნებს დაეთანხმა და წინადადებები წარმოადგინა ორივე კომპანიამ. სატენდერო კოთხოვნით. მისიის წევრებმა მიზანშეწონილად ჩათვალეს, რომ შესყიდვის სავარაუდო ღირებულებად განისაზღვროს **4500000,00 ლარი, რომელიც არ აღემატება** შესაბამისი ბაზრის კვლევის შედეგად მოკვლეულ (ადეკვატური, რეალისტური) ფასს.

კომისიამ განიხილა წარმოდგენილი პროექტი და მიიღო გადაწყვეტილება ტენდერის გამოცხადების შესახებ.

კომისიამ დაადგინა:

1. დამტკიცდეს ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ წარუდგინა ქ. ბათუმში, სანიაღვრე ქსელების მიმდინარე მოვლა-ექსპლუატაციის სამუშაოების შესყიდვის აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის ჩატარების სატენდერო პირობები და სატენდერო განცხადება.

2. განისაზღვროს შესყიდვის სავარაუდო ღირებულებად 4500000,00 ლარი, ხოლო შეთავაზების

ფასის კლების ბიჯად 45000,00 ლარი (სავარაუდო ღირებულების 1%).

3. სატენდერო კომისიის აპარატს დაევალოს წინამდებარე ოქმის განთავსება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

აკაკი ზერიძე

სერგო კაკაზაძე

კახაბერ აღამანაშვილი კომისიის წევრები: ირაკლი გენმეხამე ზაზა ღორჯომელამე <sup>/</sup>სოფიკო სარჯველაძე ნუგზარ შერვაშიძე ნოდარ ძირკვაძე მარიკა ვარშალომიძე სატენდერო კომისიის აპარატის წევრები: არჩილ სურმანიძე მერი ლორთქიფანიძე სულხან ტყეშელიამე კომისიის წევრი: