ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მუდმივმოქმედი სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი N40-1

ქ. ზათუმი,

17 მარტი, 2023 წ.

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

აკაკი **ბერიძე** - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორი.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

სერგო კაკაბამე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე.

სატენდერო კომისიის წევრები:

კახაბერ აღამანაშვილი - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე;

სულხან ტყეშელიაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე.

ბიძინა კონცელიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის უფროსი;

ირაკლი გენძეხაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის უფროსი.

ზაზა ღორჯომელაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების უფროსი;

სოფიკო სარჯველაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველო"-ს ადმინისტრაციის იურიდიული განყოფილების უფროსი.

ნუგზარ შერვაშიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის განყოფილების უფროსი.

ნოდარ ძირკვაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მონიტორინგისა და ტექნიკური ზედამხედველობის განყოფილების უფროსი.

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი:

ნატა ანთამე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსოეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

მერი ლორთქიფანიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

მარიკა ვარშალომიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

არჩილ სურმანიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

დღის წესრიგი:

ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის - ქ. ბათუმში, შენობა-ნაგებობების სამშენებლო სარეაბილიტაციო სამუშაოების საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის შედგენა - სატენდერო პირობების დამტკიცება და გამოცხადება.

მოისმინეს:

სატენდერო კომისიის წევრმა ზაზა ღორჯომელაძემ, კომისიას წარუდგინა აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის - ქ. ბათუმში, შენობა-ნაგებობების სამშენებლო სარეაბილიტაციო სამუშაოების საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის შედგენა განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტი.

(NAT230003845) აღნიშნული ტენდერი გამოცხადდა 2023 წლის 20 თებერვალს, სადაც პრეტენდენტად დაფიქსირდა შპს არქ-დიზაინ ჯგუფი. კომისიის გადაწყვეტილების საფუძველზე კომპანიამ მიიღო დისკვალიფიკაცია ტექნიკური დოკუმენტაციის გამო, რის შემდეგაც ტენდერი დასრულდა უარყოფითი შედეგით. გამომდინარე აქედან სატენდერო კომისიამ მიიღო ტენდერის განმეორებით გამოცხადების გადაწყვეტილება, შესყიდვის სავარაუდო ღირებულება გაიზარდა და განისაზღვრა 100 000,00 ლარით, ხოლო სხვა დანარჩენი პირობები რჩება მოცემული (NAT230003845) ტენდერის იდენტური პირობებით.

კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილება ტენდერს გამოცხადების შესახებ.

კომისიამ დაადგინა:

1. დამტკიცდეს ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ ქ. ბათუმში, შენობა-ნაგებობების სამშენებლო სარეაბილიტაციო სამუშაოების საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის შედგენა შესყიდვის აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის ჩატარების სატენდერო პირობები და სატენდერო განცხადება.

2. შესყიდვის სავარაჯუდო ღირებულებად განისაზღვროს 100`000.00 ლარი ხოლო შეთავაზების ფასის კლების ბიჯად 1000.00 ლარი (სავარაუდო ღირებულების 1%).

3. სატენდერო კომისიის აპარატს დაევალოს წინამდებარე ოქმის განთავსება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: აკაკი ზერიძე სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის სერგო კაკაზაძე მოადგილე: კომისიის წევრები: კახაბერ აღამანაშვილი სულხან ტყეშელიამე ირაკლი გენძეხაძე ბიძინა კონცელიძე ზაზა ღორჯომელამე სოფიკო სარჯველამე ნუგზარ შერვაშიძე ნოდარ ძირკვაძე სატენდერო კომისიის აპარატს წევრები: ნატა ანთამე მერი ლორთქიფანიძე მარიკა ვარშალომიძე არჩილ სურმანიძე