სსიპ საზოგადოებრივი მაუწყებლის აჭარის ტელევიზიისა და რადიოს სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი $\mathbb{N}1$

ქ. ზათუმი

13 მარტი 2023 წელი

სხდომას ესწრებოდნენ: კომისიის თავმჯდომარე: ვლადიმერ ტატიშვილი, კომისიის წევრები: ჯემალ გვეტაძე, რაულ ბერიძე, ნინო უტიაშვილი, გოჩა მიქელაძე, მამუკა გუნდაძე. აპარატის წევრი: ია გოგოლაშვილი. დღის წესრიგი: სსიპ საზოგადოებრივი მაუწყებლის აჭარის ტელევიზია და რადიოს ბალანსზე არსებული ავტოსატრანსპორტი საშუალებების რეცხვისა და ქიმწმენდის მომსახურების (CPV 50112300) სახელმწიფო შესყიდვის აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის ჩატარების შესახებ სატენდერო განაცხადისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტის დამტკიცება.

სატენდერო კომისიამ სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის # 12 ბრძანებით დამტკიცებული ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის მე-6 და მე-15 მუხლების საფუძველზე განიხილა დღის წესრიგით გათვალისწინებული, სახელმწიფო შესყიდვის აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის განცხადების პროექტი, რომელიც განთავსებულია შესყიდვების სააგენტოს საიტზე, მათ შორის:

შესასყიდი საქონლის დასახელება:

- მანქანების რეცხვისა და ქიმწმენდის მომსახურებები (CPV 50112300).

- ტექნიკური პირობა და ფასები;

- მოწოდების ვადა: შემსყიდველის სატრანსპორტო საშუალებების რეცხვა და ქიმწმენდის მომსახურებები

- ტალონური სისტემის მეშვეობით ხელშეკრულების გაფორმებიდან 2023 წლის 31 დეკემბრის ჩათვლით.

- შესყიდვის სავარაუდო ღირებულება: 6800 ლარი. გასაწევი მომსახურების სავარაუდო ღირებულების დადგინისას გათვალისწინებული იქნა ბაზრის კვლევის შედეგად მიღებული მოკვლევის მასალები, ასევე ფასის დადგენისას გამოყენებული იქნა ელექტრონულ ტენდერებში მონაწილე პრეტენდენტების მიერ დაფიქსირებული ფასები (NAT230001443, NAT230001656, NAT230001228).

კომისიამ ერთხმად დაადგინა:

1. დამტკიცდეს სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაციის პირობები სახელმწიფო შესყიდვების ერთიანი ელექტრონული საიტზე განთავსებული კითხვარის შესაბამისად (იხ. დანართი).

2. დამტკიცების შემდგომ აპარატმა უზრუნველყოს ელექტრონული ტენდერის ჩატარების შესახებ განცხადების და სატენდერო დოკუმენტაციის გამოქვეყნება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისია:

კომისიის თავმჯდომარე ვლადიმერ ტატიშვილი

კომისიის წევრები-

ჯემალ გვეტამე

რაულ ბერიძე

ნინო უტიაშვილი

მამუკა გუნდამე

გოჩა მიქელაძე

აპარატის წევრი:

ია გოგოლაშვილი