სახელმწიფო ბიუჯეტის სახსრებით ახმეტის ICT კვირეულის სატრენინგო მომსახურების შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის სატენდერო კომისიის სხდომის ოქმი №1

თბილისი

- 10 - მარტი 2023 წელი

კომისიის სხდომას ესწრებოდნენ:

კომისიის თავმჯდომარე:

ავთანდილ კასრაძე - თავმჯდომარე;

კომისიის წევრები:

თორნიკე ჯობავა - თავმჯდომარის მოადგილე

ლევან დარსალია - თავმჯდომარის მოადგილე

თამთა ხაჭაპურიძე - ფინანსური სამსახურის ხელმძღვანელი;

ლაშა მიდელაური - ლოჯისტიკის მენეჯერი;

სატენდერო კომისიის აპარატი:

მარინა აბაშიძე - სახელმწიფო შესყიდვების სპეციალისტი;

კომისიის სხდომას ვერ ესწრებოდა:

ანა ხუციშვილი - სახელმწიფო შესყიდვების მენეჯერი;

დღის წესრიგი:

ახმეტის ICT კვირეული (CPV კოდი - 80530000) შესყიდვის მიზნით გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის შესახებ, სატენდერო განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის განხილვა და დამტკიცება.

## მოისმინეს:

სატენდერო კომისიის აპარატმა სხდომას დასამტკიცებლად წარუდგინა ელექტრონული ტენდერის საშუალებით ახმეტის ICT კვირეულის სატრენინგო მომსახურების შესყიდვის თაობაზე, სატენდერო კომისიის აპარატის მიერ მომზადებული სატენდერო დოკუმენტაცია და განცხადების პროექტი.

შესყიდვის ობიექტის სავარაუდო ღირებულების დადგენის მიზნით განხორციელდა ბაზრის კვლევა. რომლის თანახმადაც მოთხოვნა გაგზავნილ იქნა ორ პრეტენდენტთან, რომელთაგან ფასი შემოგვთავაზა ორივე პრეტენდენტმა, რაზეც დაიწერა შესაბამისი მოხსენებითი ბარათი (2023 წლის 02 მარტი №140/01 მოხსენებითი ბარათი).

შესყიდვის ობიექტის სავარაუდო ღირებულება შეადგენს **29 100 (ოცდა ცხრა ათას ასი ლარი და 00 თეთ**რი) ლარს დღგ-ს ჩათვლით.

აზრი გამოთქვეს:

სატენდერო კომისიის წევრებმა მოიწონეს და დადებითად შეაფასეს კომისიაზე წარმოდგენილი სატენდერო განცხადებისა და დოკუმენტაციის პროექტი.

## დაადგინეს:

1. დამტკიცდეს სატენდერო კომისიის აპარატის მიერ მომზადებული განცხადების ტექსტი და სატენდერო

დოკუმენტაცია. 2. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს, უზრუნველყოს ელექტრონული ტენდერის ჩატარების შესახებ განცხადების გამოქვეყნება ,,სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ" კანონის მოთხოვნების შესაბამისად.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

ავთანდილ კასრაძე

სატენდერო კომისიის წევრები:

თორნიკე ჯობავა

ლევან დარსალია

თამთა ხაჭაპურიძე

ლაშა მიდელაური

სატენდერო კომისის აპარატის წევრი:

მარინა აზაშიძე

3. shoton