ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მუდმივმოქმედი სატენდერო კომისიის სხდომის

ოქმი №46-1

ქ. ზათუმი,

28 აპრილი, 2022 წ.

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

აკაკი ბერიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორი.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

სატენდერო კომისიის წევრები:

კახაბერ აღამანაშვილი - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილის მოვალეობის შემსრულებელი;

დავით კასრაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის უფროსი;

ირაკლი გენძეხაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის უფროსი.

ზაზა ღორჯომელაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების უფროსი; ბიძინა კონცელიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მონიტორინგისა და ტექნიკური ზედამხედველობის განყოფილების უფროსი. ნუგზარ შერვაშიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის განყოფილების უფროსი.

სოფიკო სარჯველაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველო"-ს ადმინისტრაციის იურიდიული განყოფილების უფროსი.

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი:

ნატა ანთაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მეორე კატეგორიის უმცროსი სპეციალისტი.

მარიამ კუკავა - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

მერი ლორთქიფანიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

სხდომას არ ესწრებოდნენ:

სულხან ტყეშელიამე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე.

სერგო კაკაბამე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე.

დღის წესრიგი:

ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის - ტონერიანი კარტრიჯების შესყიდვა.- სატენდერო პირობების დამტკიცება და გამოცხადება.

<u>მოისმინეს:</u>

სატენდერო კომისიის წევრმა ზაზა ღორჯომელაძემ, მოხსენებითი ბარათის (90-1422110442, 20/04/2022) საფუძველზე კომისიას წარუდგინა აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის - ტონერიანი კარტრიჯების შესყიდვა. - განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტი.

შესყიდვის სავარაუდო ღირებულების, ტექნიკური პარამეტრების და მოთხოვნის განსაზღვრის მიზნით ჩატარებული იქნა ბაზრის კვლევა. სატენდერო პირობები ელექტრონული ფოსტის საშუალებით გაეგზავნა სამ პოტენციურ მიმწოდებელს წინადადების წარმოდგენის თხოვნით.

მოთხოვნებს დაეთანხმა და წინადადებები წარმოადგინა სამივე კომპანიამ. სატენდერო კომისიის წევრებმა მიზანშეწონილად ჩათვალეს, რომ შესყიდვის სავარაუდო ღირებულებად განისაზღვროს 3`195.00 ლარი, რომელიც არ აღემატება შესაბამისი ბაზრის კვლევის შედეგად მოკვლეულ (ადეკვატური, რეალისტური) ფასს.

სატენდერო კომისიის წევრებმა განიხილეს წარმოდგენილი დოკუმენტაცია, ერთხმად დაეთანხმნენ და აღნიშნეს, რომ იგი შეესაბამება "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ" საქართველოს კანონის და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის N12 ბრძანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მოთხოვნებს.

კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილება ტენდერს გამოცხადების შესახებ.

კომისიამ დაადგინა:

1. დამტკიცდეს ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ ტონერიანი კარტრიჯების შესყიდვა. აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის ჩატარების სატენდერო პირობები და სატენდერო განცხადება.

2. განისაზღვროს შესტიდვის სავარაუდო ღირებულებად 3`195.00 ლარი, ხოლო შეთავაზების

ფასის კლების ბიჯად 32.00 ლარი (სავარაუდო ღირებულების 1%).

3. სატენდერო კომისიის აპარატს დაევალოს წინამდებარე ოქმის განთავსება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: აკაკი ზერიძე სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე: სერგო კაკაბაძე კომისიის წევრეზი: კახაბერ აღამანაშვილი სულხან ტყეშელიაძე დავით კასრაძე ირაკლი გენმეხამე ზაზა ღორჯომელაპე ბიძინა კონცელიძე ნუგზარ შერვაშიძე სოფიკო სარჯველაძე სატენდერო კომისიის აპარატის წევრეზი: ნატა ანთაძე მარიამ კუკავა მერი ლორთქიფანიძე