ა(ა)იპ გორის მუნიციპალიტეტის სასმელი წყლის სისტემების, წყალარინების, მელიორაციის ჭაბურღილებისა და სატუმბო სადგურების სამსახური (შემდგომში"სამსახური")

## მექანიკური ქუროების და სხხვადასხვა სახის საქონლის სახელმწიფო შესყიდვა

### სატენდერო კომისიის სხდომის

#### ოქმი #1

#### სოფელი ბერბუკი

სხდომა გაიმართა სამსახურის დირექტორის სამუშაო ოთახში.

### სატენდერო კომისიის სხდომას ესწრებოდნენ:

- 🕨 სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე ზონდო მარუაშვილი დირექტორი
- 🕨 სატენდერო კომისიის წევრი რევაზ გიორგაძე დირექტორის მოადგილე
- სატენდერო კომისიის წევრი ილია მუზაშვილი სასმელი წყლის სისტემების მომსახურების განყოფილების უფროსი
- სატენდერო კომისიის წევრი ზაზა მუზაშვილი წყალარინების, სარწყავი სისტემების, ჭაბურღილების და
  სატუმბო სადგურების განყოფილების უფროსი
- 🕨 სატენდერო კომისიის წევრი მარინე ღვინიაშვილი საფინანსო-ეკონომიკური განყოფილების უფროსი

# სატენდერო კომისიის აპარატის შემადგენლობა:

აპარატის წევრი - ნათია იორამიშვილი - იურისტი - შესყიდვების მენეჯერის მ.შ.

# დღის წესრიგი:

- 1. **მექანიკური ქუროების და სხხვადასხვა სახის საქონლის შესყიდვის** მიზნით გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის აუქციონის გარეშე სატენდერო პირობების პროექტის განხილვა და დამტკიცება.
- 2. შესყიდვის სავარაუდო ღირებულების განსაზღვრა;
- 3. ბიჯის ოდენობის განსაზღვრა;

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარემ სატენდერო კომისიას წარუდგინა ელექტრონულად შევსებული სატენდერო პირობების პროექტი.

### კომისიამ დაადგინა:

- სატენდერო კომისიის წევრებმა განიხილეს სატენდერო დოკუმენტაციის შინაარსი და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის #12 ბრძანების მე-15 მუხლის პირველი პუნქტის შესაბამისად დაადგინეს, რომ გამოცხადებულ იქნას ელექტრონული ტენდერი აუქციონის გარეშე.
- 2. შესყიდვის სავარაუდო ღირებულების გაანგარიშება განხორციელდა ბაზრის კვლევის შედეგად, ორი მიმწოდებლის მიერ წარმოდგენილი ფასებიდან უმცირესის საფუძველზე და განისაზღვრა 29007 (ოცდაცხრა ათას შვიდი) ლარით დ.ღ.გ.-ს ჩათვლით;

- 3. ბიჯის ოდენობად განისაზღვროს 290 (ორას ოთხმოცდაათი) ლარი;
- 4. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს ელექტრონული ტენდერის გამოცხადების პროცედურების განხორციელება.

სატენდერო კომისიის კომისიის თავმჯდომ	არე:
ბონდო მარუაშვილი	Spatt
სატენდერო კომისიის კომისიის წევრები:	
რევაზ გიორგაძე	- Byling
ილია მუზაშვილი	
ზაზა მუზაშვილი	6
მარინე ღვინიაშვილი	J. 2020 Ext
სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი:	
ნათია იორამიშვილი	5. amp