ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მუდმივმოქმედი სატენდერო კომისიის სხდომის

ოქმი №41-1

ქ. ბათუმი,

18 აპრილი, 2022 წ.

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

აკ**აკი ბერიძე** - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს"

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

სერგო კაკაბაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე.

სატენდერო კომისიის წევრები:

კახაბერ აღამანაშვილი - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილის მოვალეობის შემსრულებელი;

დავით კასრამე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის უფროსი;

ზაზა ღორჯომელაძე "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის - ა(ა)იპ სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების უფროსი;

ზიძინა კონცელიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მონიტორინგისა და ტექნიკური ზედამხედველობის განყოფილების უფროსი.

სოფიკო სარჯველაძე ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველო"-ს ადმინისტრაციის იურიდიული განყოფილების უფროსი.

ნუგზარ შერვაშიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის განყოფილების უფროსი.

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი:

მარიამ კუკავა - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახ<mark>ურის შესყიდვების განყოფილების</mark> მესამე კატეგორიის უფროსი

მერი ლორთქიფანიძე - s(s)n3 "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

ნატა ანთაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მეორე კატეგორიის უმცროსი

სხდომას არ ესწრებოდნენ:

სულხან ტყეშელიამე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე. კეთილმოწყობის

ირაკლი გენპეხაპე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის უფროსი.

დღის წესრიგი:

ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის - დეტალური საინჟინრო-გეოლოგიური კვლევის მომსახურება - სატენდერო პირობების დამტკიცება და გამოცხადება.

მოისმინეს:

სატენდერო კომისიის წევრმა ზაზა ღორჯომელაძემ, მოხსენებითი ბარათის (90-142210317; 13/04/2022) საფუძველზე კომისიას წარუდგინა აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის - დეტალური საინჟინრო-გეოლოგიური კვლევის მომსახურება - განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტი.

შესყიდვის სავარაუდო ღირებულების, ტექნიკური პარამეტრების და მოთხოვნის განსაზღვრის მიზნით ჩატარებული იქნა ბაზრის კვლევა. სატენდერო პირობები ელექტრონული ფოსტის საშუალებით გაეგზავნა ოთხ პოტენციურ მიმწოდებელს წინადადების წარმოდგენის თხოვნით.

მოთხოვნებს დაეთანხმა და წინადადებები წარმოადგინა ორმა კომპანიამ. სატენდერო კომისიის წევრებმა მიზანშეწონილად ჩათვალეს, რომ შესყიდვის სავარაუდო ღირებულებად განისაზღვროს 20 000.00 ლარი, რომელიც არ აღემატება შესაბამისი ბაზრის კვლევის შედეგად მოკვლეულ (ადეკვატური, რეალისტური) ფასს.

სატენდერო კომისიის წევრებმა განიხილეს წარმოდგენილი დოკუმენტაცია, ერთხმად დაეთანხმნენ და აღნიშნეს, რომ იგი შეესაბამება "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ" საქართველოს კანონის და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის N12 ბრძანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მოთხოვნებს.

კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილება ტენდერს გამოცხადების შესახებ.

კომისიამ დაადგინა:

1. დამტკიცდეს ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ დეტალური საინჟინრო-გეოლოგიური კვლევის მომსახურების შესყიდვის აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის ჩატარების სატენდერო პირობები და სატენდერო განცხადება.

2. განისაზღვროს შესტიდვის სავარაუდო ღირებულებად 20 000,00 ლარი, ხოლო შეთავაზების ფასის კლების ბიჯად 200,00 ლარი (სავარაუდო ღირებულების 1%).

3. სატენდერო კომისიის აპარატს დაევალოს წინამდებარე ოქმის განთავსება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: აკაკი ზერიძე სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის სერგო კაკაბაძე მოადგილე: კომისიის წევრები: კახაბერ აღამანაშვილი სულხან ტყეშელიამე დავით კასრამე ირაკლი გენძეხაძე ზაზა ღორჯომელაძე ბიძინა კონცელიძე ნუგზარ შერვაშიძე სოფიკო სარჯველაძე სატენდერო კომისიის აპარატის წევრები: მარიამ კუკავა ნატა ანთაძე მერი ლორთქიფანიძე