იმინიზაციის სახელმწიფო პროგრამის "საინფორმაციო-საგანმანათლებლო ღონისძიებების" კომპონენტის ფარგლებში ბეჭდვითი მომსახურების სახელმწიფო შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის სატენდერო კომისიის სხდომის ო ქ მ ი No 25/1

ქ. თზილისი

(კახეთის გზატკეცილი #99)

13:00 სთ

**25** იანვარი 2022 წელი

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: ტარიელ ჭანტურიძე.

**კომისიის წევრები:** პაატა იმნაძე, ვლადიმერ გეთია, ხათუნა ზახაშვილი, ოთარ ნამიჭეიშვილი, კონსტანტინე ოჩიგავა, ლალი ებანოიძე, კახაბერ ფირცხალაიშვილი.

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი: კონსტანტინე გულუა.

**კომისიის სხდომას არ ესწრებოდა:** შორენა ჭილაშვილი.

## განხილვის საგანი:

იმინიზაციის სახელმწიფო პროგრამის ფარგლებში "ბეჭდვა და მასთან დაკავშირებული მომსახურებების" (CPV79800000) სახელმწიფო შესყიდვის მიზნით გამოსაცხადებელი ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) სატენდერო დოკუმენტაციის და სატენდერო განცხადების პროექტის, განხილვა-დამტკიცება.

## მსჯელობა:

კომისიამ განიხილა "იმუნიზაციის" სახელმწიფო პროგრამის ფარგლებში "ბეჭდვა და მასთან დაკავშირებული მომსახურებების" (CPV79800000) ტექნიკური დოკუმენტაცია, რომლის ღირებულებაც გეგმაში არსებული რესურსის გათვალისწინებით მიზანშეწონილად იქნა მიჩნეული განისაზღვროს 90000.00 (ოთხმოცდაათი ათასი) ლარით დღგ-ს გათვალისწინებით.

## კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილეზა:

- 1. "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ კანონის" შესაბამისად მე-12¹ მუხლის მე-4 პუნქტის შესაბამისად და სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრძანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-15, მე-16 მუხლების საფუძველზე კომისიის კენჭისყრის შედეგების გათვალისწინებით (უკლებლივ ყველა წევრი დაეთანხმა) დამტკიცდეს სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაციის პირობები "ბეჭდვა და მასთან დაკავშირებული მომსახურებების" (CPV79800000) შესყიდვაზე წარმოდგენილი ტექნიკური დავალების მიხედვით.
- 2. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს 2022 წლის 25 იანვარს "სახელმწიფო შესყიდვების შესახებ

კანონის" მე- $12^1$  მუხლის მე-2 პუნქტის შესაბამისად უზრუნველყოს ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) გამოცხადება შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში. სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: ტარიელ ჭანტურიბე პაატა იმნამე კომისიის წევრები: ხათუნა ზახაშვილი ოთარ ნამიჭეიშვილი კონსტანტინე ოჩიგავა გია ქობალია ლალი ეზანოიძე შორენა ჭილაშვილი

კახაბერ ფირცხალაიშვილი

კომისიის აპარატის წევრი:

კონსტანტინე გულუა