## ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მუდმივმოქმედი სატენდერო კომისიის სხდომის

ოქმი №129-1

ქ. ზათუმი,

3 დეკემბერი, 2021 წ.

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

აკაკი ბერიბე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

**ზაზა ღორჯომელამე** - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების უფროსი.

სატენდერო კომისიის წევრები:

დავით კასრაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის უფროსი;

**ბიძინა კონცელიძე** - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მონიტორინგისა და ტექნიკური ზედამხედველობის განყოფილების უფროსი;

ირაკლი გენძეხაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის უფროსი.

სულხან ტყეშელიაძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" დირექტორის მოადგილე.

ნუგზარ შერვაშიძე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამსახურის საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის განყოფილების უფროსი;

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრები:

მარიამ კუკავა - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი;

მერი ლორთქიფანიმე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის შესყიდვების განყოფილების მესამე კატეგორიის უფროსი სპეციალისტი.

სხდომას არ ესწრებოდნენ:

სოფიკო სარჯველამე - ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველო"-ს ადმინისტრაციის იურიდიული განყოფილების უფროსი.

## დღის წესრიგი:

ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის - ქ.ბათუმში,საცხოვრებელი სახლების სადარბაზოში არსებული ამორტიზირებული ლიფტების დემონტაჟისა და ახალი ელექტრონული ლიფტების მონტაჟის საამუშაოების - სატენდერო პირობების დამტკიცება და გამოცხადება.

## მოისმინეს:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილემ, ზაზა ღორჯომელაძემ მოხსენებითი ბარათის (N:90-142133530; 01/12/2021) საფუძველზე კომისიას წარუდგინა აუქციონის გარეშე ელექტრონული ტენდერის - ქ.ბათუმში,საცხოვრებელი სახლების სადარბაზოში არსებული ამორტიზირებული ლიფტების დემონტაჟისა და ახალი ელექტრონული ლიფტების მონტაჟის სამუშაოების შესყიდვის განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის პროექტი.

შესყიდვის სავარაუდო ღირებულება საპროექტო-სახარჯთაღრიცხვო დოკუმენტაციის საფუძველზე განისაზღვრა. განსაზღვრული სავარაუდო ღირებულების, ასევე, შესასრულებელი სამუშაოების სირთულისა და მოცულობის მიწოდების ვადისა და ბაზრის კვლევის შედეგების გათვალისწინებით, განისაზღვრა პრეტენდენტების გამოცდილების მიმართ სატენდერო მოდულის ტექნიკური მოთხოვნები. ამასთან, ბაზრის კვლევისას, გათვალისწინებულ იქნა როგორც შემსყიდველი ორგანიზაციის მიერ უკვე განხორციელებული ანალოგიური შესყიდვების გამოცდილება, ასევე, სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში არსებული ინფორმაცია. არსებული ინფორმაციის ანალიზი ადასტურებს, რომ ბაზარზე ოპერირებს მიმწოდებელთა საკმარისი რაოდენობა, რომელთაც აქვთ შესაძლებლობა ტენდერში მონაწლეობის სურვილის შემთხვევაში, დააკმაყოფილონ სატედნერო დოკუმენტაციით დაწესებული მოთხოვნები.

კომისიამ განიხილა წარმოდგენილი პროექტი და მიიღო გადაწყვეტილება ტენდერის გამოცხადების შესახებ.

## კომისიამ დაადგინა:

- დამტკიცდეს ა(ა)იპ "საქალაქო ინფრასტრუქტურისა და კეთილმოწყობის სამმართველოს" მიერ ქ.ბათუმში,საცხოვრებელი სახლების სადარბაზოში არსებული ამორტიზირებული ლიფტების დემონტაჟისა და ახალი ელექტრონული ლიფტების მონტაჟის სამუშაოების ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) სატენდერო პირობები და სატენდერო განცხადება.
- განისაზღვროს შესყიდვის სავარაუდო ღირებულებად 1000000,00 ლარი, შეთავაზების ფასის კლების ბიჯად 10000.00 ლარი (სავარაუდო ღირებულების 1%);

 სატენდერო კომისიის აპარატს დაევალოს წინამდებარე ოქმის განთავსება სახელმწიფო შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სესტემაში.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე:

აკაკი ზერიძე

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე:

ზაზა ღორჯომელაძე

კომისიის წევრეზი:

სულხან ტყეშელიაბე

დავით კასრამე

ირაკლი გენძეხაძე

ბიძინა კონცელიძე

ნუგზარ შერვაშიძე

სოფიკო სარჯველამე

მარიამ კუკავა

მერი ლორთქიფანიძე

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრები: