არასამეწარმეო (არაკომერციული) იურიდიული პირის - მცხეთის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდი დაწესებულებათა გაერთიანების სატენდერო კომისიის სხდომის

ოქმი№1

ქ. მცხეთა

2021 წელი

კომისიის სხდომას ესწრებოდნენ:

სხდომის თავმჯდომარე - ნინო შონია - ა(ა)იპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდ დაწესებულებათა გაერთიანების დირექტორის პირველი მოადგილე, სატენდერო კომისიის თავმჯდომარ

სხდომის მდივანი - ლენა ქოქაშვილი - ა(ა)იპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდ დაწესებულებათა გაერთიანების შესყიდვების განყოფილების მთ. სპეციალისტი, სატენდერო კომისი წევრი, სატენდერო კომისიის აპარატის მდივანი, საპატიო მიზეზით არ ესწრება კომისიის სხდომას.

სხდომის მდივანი ნათია სურამელაშვილი - ა(ა)იპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელ აღზრდის დაწესებულებათა გაერთიანების შესყიდვების განყოფილების უფროსი, სატენდერო კომისიი წევრი, სატენდერო კომისიის აპარატის მდივანი.

ხათუნა ნავროზაშვილი - ა(ა)იპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდ დაწესებულებათა გაერთიანების ადმინისტრაციული მართვის განყოფილების უფროსი, სატენდერ კომისიის წევრი.

მეგი ნონეშვილი - ა(ა)იპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდის დაწესებულებაი გაერთიანების ადმინისტრაციული მართვის განყოფილების მთ. სპეციალისტი, სატენდერო კომისი წევრი.

ვახტანგ კაპანამე - ა(ა)იპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდის დაწესებულებაс გაერთიანების მატერიალური და სამეურნეო უზრუნველყოფის განყოფილების უფროსი, სატენდერ კომისიის წევრი. საპატიო მიზეზით არ ესწრება კომისიის სხდომას.

ირმა რატიანიმე-კაპანამე - ა(ა)იპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდ დაწესებულებათა გაერთიანების დირექტორის მოადგილე, სატენდერო კომისიის წევრი.

ხვიჩა ვაჭარაძე - ა(ა)იპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდის დაწესებულებაс გაერთიანების მატერიალური და სამეურნეო უზრუნველყოფის განყოფილების მთ. სპეციალისტ სატენდერო კომისიის წევრი

ლალი ჩანადირი - ა(ა)იპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდის დაწესებულებათა გაერთიანების საფინანსო აღრიცხვისა და ანგარიშგების განყოფილების უფროსი, სატენდერი კომისიის წევრი.

არჩილ რთველიაშვილი - ა(ა)იპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდ დაწესებულებათა გაერთიანების კომპიუტერული და ტექნიკური უზრუნველყოფის განყოფილების მ სპეციალისტი, სატენდერო კომისიის წევრი.

ნუნუ მებურიშვილი - ა(ა)იპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდის დაწესებულება გაერთიანების ადმინისტრაციული მართვის განყოფილების მთ. სპეციალისტი, სატენდერო კომისი წევრი.

ზოია მარტოლეკი - ა(ა)იპ მცხეთის მუნიციპალიტეტის სკოლამდელი აღზრდის დაწესებულებაс გაერთიანების კანცელარიის უფროსი, სატენდერო კომისიის წევრი.

დღის წესრიგი

CPV15800000 კოდით გათვალისწინებული სხვადასხვა საკვები პროდუქტების შესყიდვის მიზნით ელექტრონული ტენდერი აუქციონის გარეშეს სატენდერო განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის დამტკიცების შესახებ.

მომხსენებელი: ნ.სურამელაშვილი

მომხსენებელმა - კომისიის წევრებს გააცნო ინფორმაცია CPV15800000 კოდით გათვალისწინებული სხვადასხვა საკვები პროდუქტების – შესყიდვის მიზნით, ელექტრონული ტენდერი აუქციონის გარეშეს სატენდერო განცხადებისა და სატენდერო დოკუმენტაციის დამტკიცების შესახებ. კერძოდ, მან აღნიშნა, რომ საფინანსო აღრიცხვისა და ანგარიშგების განყოფილების უფროსის (№1/1487 26.11.2021წ.) მოხსენებითი გაერთიანების ბაზრის მოკვლევის მოხსენებითი ბარათი(№1/1471 ბარათის კომისიის და 24.11.2021წ.)/ოქმი №5 (24.11.21წ) გამოცხადდეს ელექტრონული ტენდერი აუქციონის გარეშე ზემო აღნიშნული პროდუქტების შესასყიდად, რომლის შესყიდვის სავარაუდო ღირებულებაა 129097 ლარი.

კომისიამ დაადგინა:

1,, ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის დამტკიცების შესახებ'' სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრმანების მე-16 და მე-17 მუხლების შესაბამისად დამტკიცდეს CPV15800000 კოდით გათვალისწინებული სხვადასხვა საკვები პროდუქტების შესყიდვის მიზნით ელექტრონული ტენდერი აუქციონის გარეშეს სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაცია.

2. გამოცხადდეს CPV15800000 კოდით გათვალისწინებული სხვადასხვა საკვები პროდუქტების შესყიდვის მიზნით ელექტრონული ტენდერი აუქციონის გარეშე.

სხდომის თავმჯდომარე:	sh	ნ.შონია
კომისიის წევრები:	n.h.4)	ი.რატიანიძე-კაპანაძე
	SI.	ლ.ჩანადირი
	E.	ხ. ნავროზაშვილი
	JAJ	მ.ნონეშვილი
	617.	ნ.მებურიშვილი
	63.3ch 2)	ხ.ვაჭარაძე
	stand	ა.რთველიაშვილი
	his	ზ. მარტოლეკი
სხდომის მდივანი:	6 ye	ნ.სურამელაშვილი