სსიპ ლ. საყვარელიძის სახ. დაავადებათა კონტროლისა და საზოგადოებრივი ჯანმრთელობის ეროვნული ცენტრი დაფინანსების წყარო: "დაავადებათა კონტროლისა და ეპიდემიოლოგიური უსაფრთხოების პროგრამის მართვა" სახელმწიფო პროგრამის ფარგლებში "საბეჭდი ქაღალდი"-ს შესყიდვის ელექტრონული ტენდერი (აუქციონის გარეშე)

სატენდერი კომისიის სხდომის ოქმი # 141/1

ქ.თბილისი (კახეთის გზატ.#99) 13:00სთ 19 ნოემბერი 2021 წელი

სხდომას ესწრებოდნენ:

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოვალეობის შემსრულებელი - პაატა იმნამე

კომისიის წევრები: ვლადიმერ გეთია, ოთარ ნამიჭეიშვილი, კონსტანტინე ოჩიგავა, გია ქობალია, ლალი ებანოიძე, შორენა ჭილაშვილი და კახაბერ ფირცხალაიშვილი

კომისიის აპარატის წევრი: კახი კობახიძე

კომისიის სხდომას არ ესწრებოდა: სატენდერო კომისიის თავმჯმდომარე ტარიელ ჭანტურიძე და სატენდერო კომისიის წევრი მაია ალხაზაშვილი

განხილვის საგანი:

"დაავადებათა კონტროლისა და ეპიდემიოლოგიური უსაფრთხოების პროგრამის მართვა" სახელმწიფო პროგრამის ფარგლებში "საბეჭდი ქაღალდი"-ს (CPV30197630) შესყიდვის მიზნით სატენდერო დოკუმენტაციის და სატენდერო განცხადების პროექტის განხილვა-დამტკიცება.

მსჯელობა:

"დაავადებათა კონტროლისა და ეპიდემიოლოგიური უსაფრთხოების პროგრამის მართვა" სახელმწიფო პროგრამის ფარგლებში სატენდერო კომისიის წევრებმა განიხილეს წარმოდგენილი "საბეჭდი ქაღალდი"-ს (CPV30197630) ტექნიკური დოკუმენტაცია, რომლის ღირებულებაც ჩატარებული ბაზრის კვლევის შედეგად შეადგენს 7220 (შვიდიათას ორასოცი) ლარს დღგ-ს გათვალისწინებით.

კომისიამ მიიღო გადაწყვეტილება:

1. სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს თავმჯდომარის 2017 წლის 14 ივნისის №12 ბრმანებით დამტკიცებული "ელექტრონული ტენდერის ჩატარების წესის" მე-15 და მე-16 მუხლების საფუძველზე კომისიის კენჭისყრის შედეგების გათვალისწინებით (უკლებლივ ყველა წევრი დაეთანხმა) დამტკიცდეს "საბეჭდი ქაღალდი"-ს (CPV30197630) შესყიდვის სატენდერო განცხადება და სატენდერო დოკუმენტაციის პირობები წარმოდგენილი ტექნიკური დავალების მიხედვით.

2. დაევალოს სატენდერო კომისიის აპარატს 2021 წლის 19 ნოემბერს "სახელმწიფო შესყიდვების

შესახებ" კანონის მე-12 მუხლის მე-2 პუნქტის მიხედვით "საზეჭდი ქაღალდი"-ს შესყიდვის ელექტრონული ტენდერის (აუქციონის გარეშე) გამოცხადება (CPV30197630) შესყიდვების ერთიან ელექტრონულ სისტემაში.

სატენდერო კომისიის თავმჯდომარის მოვალეობის შემსრულებელი: პაატა იმნამე

კომისიის წევრები:

ვლადიმერ გეთია

მაია ალხაზაშვილი

ოთარ ნამიჭეიშვილი

კონსტანტინე ოჩიგავა

გია ქობალია

ლალი ებანოიძე

შორენა ჭილაშვილი

კახაზერ ფირცხალაიშვილი

non

კახი კობახიძე

სატენდერო კომისიის აპარატის წევრი: