შპს "ბავშვთა ჯანმრთელობის ცენტრის" სინჯარების შესყიდვის სატენდერო კომისიის სხდომის m_180 N1

ქ. თელავი

ოქტომბერი 2021წ.

სატენდერო კომისიის წევრები:

- 1. თამილა თეიმურაზიშვილი დირექტორი, სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე;
- კახაზერ მოურავიძე- დირექტორის მოადგილე, სატენდერო კომისიის წევრი;
- 3. რუსუდან ჯაყელი ეკონომისტი, კომისიის წევრი
- 4. თამარ შარაშენიძე ფარმაცევტი, სატენდერო კომისიის წევრი
- 5. ლევან ბასილაური შესყიდვების სპევიალისტი, აპარატის წევრი
- დღის წესრიგი: 836 "ბავშვთა ჯანმრთელობის ცენტრისთვის" კორონა ვირუსის ტესტირებისთვის სინჯარების შესყიდვის სატენდერო დოკუმენტაციის და სატენდერო განცხადების დამტკიცება და ელექტრონული ტენდერის გამოცხადება, დაფინანსების წყარო - 2021 წლის საკუთარი შემოსავლები.
 - განიხილეს: შპს "ბავშვთა ჯანმრთელობის ცენტრისთვის" 2000 ცალი კრიო სინჯარის და 1000 ცალი აპლიკატორის (დანართი N1) შესყიდვის განხორციელებისათვის მომზადებულია სატენდერო დოკუმენტაცია და სატენდერო განცხადება მოთხოვნის შესაზამისად.

აღნიშნული საქონლის შესყიდვაზე ჩატარებული იქნა ბაზრის კვლევა, რისთვისაც მიმართვები დაეგზავნა ელ-ფოსტაზე 11 კომპანიას. ფასები წარმოადგინა მხოლოდ ერთმა - 1200 ლარი. მაზრის 33ლევის საფუძველზე ნებართვა 500000000 სახელმწიფო შესყიდვების სააგენტოს კონსოლიდირებული ტენდერების სატენდერო კომისიიდან, 65005 შესყიდვა განხორციელდეს კონსოლიდირებულ ტენდერს ფარგლებს გარეთ. იხ. დანართი.

შესყიდვის ობიექტის სავარაუდო ღირებულება განისაზღვრა 1200 ლარით, დღგ-ს გარეშე. მიწოდების ვადა ხელშეკრულების დადებიდან არაუმეტეს 5 დღე. მიწოდების ადგილი ქ. თელავი, ალადაშვილის N2. ფასის კლების ბიჯი 20 ლარი.

დაადგინეს: 1. დამტკიცებული იქნეს 2000 ცალი კრიო სინჯარის და

1000 ცალი აპლიკატორის შესყიდვისათვის მომზადებული

სატენდერო დოკუმენტაცია თანდართული სახით. შესყიდვის ობიექტის სავარაუდო დირებულება განისაზღვრის 1200 ლარით დღგ-ს გარეშე. მიწოდების ვადა 5 (ხუთი) კალენდარული დღე. ფასის კლების ბიჯი 20 ლარი.

 გამოცხადდეს ელექტრონული ტენდერი აუქციონის გარეშე წარმოდგენილი სატენდერო დოკუმენტაციით წინამდებარე ოქმის ხელმოწერისთანავე.

1. სატენდერო კომისიის თავმჯდომარე: თ. თეიმურაზიშვილი

2. თავმდომარის მოადგილე:

3. კომისიის წევრი:

4. კომისიის წევრი: n. HAM on. შარაშენიძე

5. აპარატის წევრი:

ლ. ბასილაური

კ. მოურავიძე

რ. ჯაყელი